každopádne je to smutné ako sa pozreme na Hama ako sa trápi, a to vlastne pretrváva už od 22. Je zaujímavé že sa to začína až tak neskoro riešiť. po AD21 už nebol nikdy rovnaký. a momentálne to vyzera na dosť tragické ukončenie kariery. Uvidíme ako dopadne buduca sezona, ale príde mi ako uplne vyhorený jazdec, ktorý ked to bude dlhšie takto tahať, tak tých 7 titulov sa čoskoro stratí.
We race as one
Samozrejme som to myslel ako sarkazmus pretoze v tom čo som posielal bol Alonso az 22.
Ok tak som si precital milion nazorov pre a proti Lewisovi. Vie vsak niekto trosku rozumne analyzovat co sa asi po reštarte na jeho aute muselo zmenit kym bol v boxoch kedze aj keby mal 70 rokov tak na takom kratkom useku (5-6 kol) nemohol tak ochabnut aby ho lahucko predbehol Hulk a keby bolo este 1 kolo tak ho predbehne bez problemov aj Hadjar a neviem kto tam bol za nimi dalsi. Cele preteky to bolo stabilne no zaver sa isto muselo niečo zmenit. F1 sledujem uz cca 50 rokov. Skusim pozriet aj ine diskusie ci si to niekto vsimol a analyzoval.
Máš pravdu.
Čím lehčí Ferrari mělo vůz, tím se mi zdáli pomalejší. S plným vozem jim to jelo docela hezky.
Naopak třeba u Mercedesu se mi zdálo, že čím bylo auto lehčí, tím byli lepší. První polovinu závodu měli hodně slabou.
Dakujem PUFF. Sledoval som cele preteky preto sa mi tam na konci nieco nevidelo po SC restarte. Taka rychly a velky pokles sa len tak nevidi. Nasiel som jeden koment, ktory mi celkom sedi: He (Lewis) is a bit hard on himself, but he had balance issues in the first stint , had to swap with Charles because Charles was faster, did well to manage the gap to George. Between lap 34- lap 39, he was faster than Charles, although he didn’t like the balance of the car. Was undercutted by George on softs , who built a lead over him. On the third stint , he and George were catching Charles, but slowly. Pitted on the safety car. The team adjusted his frong wing flap , made the car worse, hulkenburg on fresh softs passed him because Lewis was constantly losing the rear in the last sector, Charles also was slow in the last stint. It seems the car lacked balance on his side in the first and middle stint , just got worse in the last stint. Hulkenburg passing him is just sad. Just unfortunate race throughout. Uz len tie nove pneu pre Hulka by mohli robit ten rozdiel. A nikto to tu vobec nespominal, co ja beriem ako dost vazny faktor pre odpoved preco Hulk tak lahko obehol Lewisa.
tika
to si si dal sakra namahu a nikde som netvrdil ze som vzdelany ako ty co si sa tu chvastal
ja som obycajny priemer v gramatike… aj napriek tomu tu vidim denno denne kopu chyb u ostatnych, ale nezaujima ma to, lebo sem chodim debatovat o F1 a nie sikanovat druhych za kazde i y aby som si dokazal, aky som vzdelany… az tak zufalo sa na tomto ssvete necitim, zjavne je to tvoj pripad…
Dalsie blaboly mimo F1 Este mi tam od teba svietia dalsie 3 spravy, som zvedavy co si zase tam splodil
Ja hlavne riesim temy na F1 a nie to, kto ma koko komentov. to mi je uplne…
Ale Jos tu neustale bojuje za najlepsieho pilota vesmiru vsetkych cias a neustale ho ospravedlnuje, naopak Norrisa s Hamiltonom dokaze znosit aj za veci, ktore nestoja za pozornost…
Ked tu Ver umyselne bural do superov pisalo sa aky je odvazny, druhy Senna apd. A ked ho niekto len prekrizi alebo mu neda miesto na trati hned obrovska prestrelka
Podla tej aktivity ine doma na robote nema…
Predbehl ho uz i mlady Schumacher, s tim rozdilem ze Hully ho dal v poslednim kole, nemozna korekce.
Tak to uz hej
Myslis taketo?
Toto su tie tvoje reakcie k F1?
A to je tvoja odpoved na uplne relevantny komentar k diskusii o F1, ktora ani nebola s tebou.
Takze taketo h0vna:
pis niekomu, kto ti ich uveri.
Ty tu hlavne riesis mna a inych fanusikov RB, lebo si len trapny hejter:
Tebe by to ani nikto neuveril.
Ja nemam sukromny profil ako ty aby ta niekto neslovickoval. Teraz si vytahal maximum co si mohol aby si mi dokazal opak, no temy sa drzim vzdy a to nepopries. Darmo tu das nejaky koment co hodim random niekde mimo temu. Ty to robis neustale, ved tvoja casova ucast na tomto fore je rekordna.
Mas to proste v DNA chodit sa sem hadat. Drza sa hejtovania Norrisa a Hamiltona to ti ide lepsie, ako natahovat sa za slovicka.