…,Hamilton čistá tragédia,keby bol v Red Bulle,tak by už mal padáka a ten nárez od Hulka…Hamík bol vždy plačko aj ,keď ma XXX…titulov,
Donkey a data, to nikdy nepůjde k sobě koukám, že ty máš ze mě solidní mindrák
Btw dej statistiku za všech 6 účtů Jose, když už jsi u toho, to bys mohl zvládnout
Nemyslel. On tu dal ELO z YouTube, o ktorom následne sám autor povedal, že malo slúžiť ako dôkaz, že ELO pre F1 je blbosť a nie ako dôkaz, že Alonso je nejaký top. Lenže toto mu už ušlo.
Ale to sú naši jednoduchí Honzíci, stačí že im niečo na prvú pasuje a ďalej neriešia.
Navyše aktuálne už by podľa toho ELO bol prvý Max.
Aj toto ELO je hlúposť. Coulthard Top10, Barrichello Top15 hovorí za všetko.
Ten systém je pre F1 nepoužiteľný.
O mňa sa neboj, ja som športovec. Ale ty si podľa gramatiky a podľa vyjadrení určite nejaký prepitý Jano z fabriky.
Asi sa ani nemusím vyjadrovať k tebe. Ty zo seba urobíš šaša sám skôr ako som ho stihol z teba spraviť ja.
Máš aj teóriu o plochej zemi, chemtrails, 5G čipoch vo vakcínach, či navozenom saharskom piesku lietadlami?
Hej, preto sám Alonso povedal, že jediný koho by nechcel za kolegu a na koho by si neveril, že ho porazí, je Max v Red Bulle.
On si myslí, že se má kritizovat podle statistik nebo co tím chtěl říct? Donkey je hotovej.
Nevím no, vždyť neumí pracovat ani se základem výpočtů a nerozumí pojmům jako je průměr. Jestli nahodou nedělá ekonomický modely pro Směr na Slovensku
Jos a Donkey je brutální duo. Oba úspěšní data analytici bez základních znalostí.
Někdo je úspěšný data analytik bez znalostí a jiní jsou vysokoškoláci s exekucema kteří nedokáží napsat příspěvek bez gramatické chyby. Co z toho je pravděpodobnější?
Že se objeví zakomplexovaný idiot, který tu lže o tom, že má někdo exekuce.
Tripera rozhodilo, že máme všichni vysokou.
No už se včera radoval z Alonsa ve štěrku, ale pak to musel vypnout, když ho viděl předjíždět soupeře zpátky
Jo viděl jsem, jak mu sklaplo. Ale je fajn, že Alonsa tak bedlivě sleduje.
Uvedomujes si, ze tymito prispevkami spustis vzdy iba nezmyselnu diskusiu a shitstorm?
Ale že mu za to stojí ta ztráta času…
Ja som presvedceny, ze si to uvedomuje, ved ludska bytost, obdarena schopnostou mysliet, sa nemoze spravat akoby tu schopnost nemala - ci?
Dnes uz ma vysoku kazdy somrak. Nie je vysoka ako vysoka, nemozes porovnavat techniku, pravo alebo medicinu s filozofickou alebo pseudomanazerskymi skolami.
Tak sa aspon pochvalte kto ma aku, moze zacat Honzi.
Uvedomujes si, ze tymito prispevkami vzdy spustis shitstorm, z ktoreho vzdy vyjdes ako ten najhorsi, najvacsi pokrytec a podla honzikov mozes za vsetko zlo tohto fora?
Niekto to robit musi, vies jak ked aggrujes dmg