Hamiltonova mizéria je späť: Neviem sa dočkať, kedy pôjdem domov | Magazín F1 - F1online.sk

:rofl::rofl::rofl::rofl:,Hamilton čistá tragédia,keby bol v Red Bulle,tak by už mal padáka a ten nárez od Hulka…Hamík bol vždy plačko aj ,keď ma XXX…titulov, :racing_car:

Donkey a data, to nikdy nepůjde k sobě :smile: koukám, že ty máš ze mě solidní mindrák :face_with_hand_over_mouth:
Btw dej statistiku za všech 6 účtů Jose, když už jsi u toho, to bys mohl zvládnout

1 Like

Nemyslel. On tu dal ELO z YouTube, o ktorom následne sám autor povedal, že malo slúžiť ako dôkaz, že ELO pre F1 je blbosť a nie ako dôkaz, že Alonso je nejaký top. Lenže toto mu už ušlo.

Ale to sú naši jednoduchí Honzíci, stačí že im niečo na prvú pasuje a ďalej neriešia. :sweat_smile:

Navyše aktuálne už by podľa toho ELO bol prvý Max.

Aj toto ELO je hlúposť. Coulthard Top10, Barrichello Top15 hovorí za všetko.

Ten systém je pre F1 nepoužiteľný.

O mňa sa neboj, ja som športovec. Ale ty si podľa gramatiky a podľa vyjadrení určite nejaký prepitý Jano z fabriky.

Asi sa ani nemusím vyjadrovať k tebe. Ty zo seba urobíš šaša sám skôr ako som ho stihol z teba spraviť ja.

Máš aj teóriu o plochej zemi, chemtrails, 5G čipoch vo vakcínach, či navozenom saharskom piesku lietadlami? :man_astronaut:

Hej, preto sám Alonso povedal, že jediný koho by nechcel za kolegu a na koho by si neveril, že ho porazí, je Max v Red Bulle. :joy:

On si myslí, že se má kritizovat podle statistik nebo co tím chtěl říct? :laughing: Donkey je hotovej.

1 Like

Nevím no, vždyť neumí pracovat ani se základem výpočtů a nerozumí pojmům jako je průměr. Jestli nahodou nedělá ekonomický modely pro Směr na Slovensku :smile:

1 Like

Jos a Donkey je brutální duo. Oba úspěšní data analytici bez základních znalostí. :grinning::grinning:

1 Like

Někdo je úspěšný data analytik bez znalostí a jiní jsou vysokoškoláci s exekucema kteří nedokáží napsat příspěvek bez gramatické chyby. Co z toho je pravděpodobnější?

3 Likes

Že se objeví zakomplexovaný idiot, který tu lže o tom, že má někdo exekuce.

1 Like

Tripera rozhodilo, že máme všichni vysokou. :laughing:

1 Like

Máš tam chybu.

4 Likes

No už se včera radoval z Alonsa ve štěrku, ale pak to musel vypnout, když ho viděl předjíždět soupeře zpátky :grinning:

1 Like

Jo viděl jsem, jak mu sklaplo. Ale je fajn, že Alonsa tak bedlivě sleduje. :grinning:

1 Like

Uvedomujes si, ze tymito prispevkami spustis vzdy iba nezmyselnu diskusiu a shitstorm?

3 Likes

Ale že mu za to stojí ta ztráta času…:grinning:

Ja som presvedceny, ze si to uvedomuje, ved ludska bytost, obdarena schopnostou mysliet, sa nemoze spravat akoby tu schopnost nemala - ci?

Dnes uz ma vysoku kazdy somrak. Nie je vysoka ako vysoka, nemozes porovnavat techniku, pravo alebo medicinu s filozofickou alebo pseudomanazerskymi skolami.

Tak sa aspon pochvalte kto ma aku, moze zacat Honzi. :joy:

Uvedomujes si, ze tymito prispevkami vzdy spustis shitstorm, z ktoreho vzdy vyjdes ako ten najhorsi, najvacsi pokrytec a podla honzikov mozes za vsetko zlo tohto fora? :sweat_smile:

1 Like

Niekto to robit musi, vies jak ked aggrujes dmg

2 Likes