podstatný detail je, že ti to leží v hlavě ještě teď. you’re welcome.
Vôbec nie, na tom sa doteraz smejem ako si tu chcel niečo dokázať a ani si si to nevypočul celé a sám si si nahovnil do chriapy.
Tahle fotka tě tak kopla, když porovnaval nejvyšší ela v chess a F1?
Za mě super - dva goat společně. Škoda, že Magnus to trošku s F1 zazdil.
Každý má právo na názor.
Realita je však taká, že Alonso nie je ani v Top 5, často ani Top 10 rôznych F1 all time rebríčkov.
Predpokladam ze nemyslel tento ELO rating Urcite myslel len nejaky co jemu sedi do naratívu. Btw. 538 je jedna z najuznavanejsich stranok.
Ty si raidny zufalec. Radost citat, ked sa tu dokazes s kazdym hadat kazdy den o tom, aky je Verstapen bezchybny a najlepsi jazdec na svete v historii
Dufam, ze sa z teba nestane o par rokov alkoholik, lebo to co tu rpedvadzas hranici so zdravym rozumom… mali by ti dat dalsi ban, nech si trosku preventilujes hlavu a das sa do kopy
Toto presne sedí na svatu trojku ktorá sa modlí k Alonsovi kazdy den a hocikto kto neuzna ze najlepsi jazdec tak je podla nich hater. A staci pozriet statistiky, Hogar je najvacsi spammer na tejto stranke, má tu dokopy 35.000 komentarov a Situs ich ma 23.000
A ako to ospravedlnuje to co tu robi Jos ? Ci si chcel moju pozornost otocit na niekoho ineho ?
A co sa tika Alonsa, podla mna je stale TOP jazdec, aj ked tento rok mu to nejazdi… Mam taku tajnu teoriu, ze ho tim uz umyselne potapa, aby nenapadne ukazali ze po prichode Verstapena do timu musi ist z kola von ALO a nie mlady Stroll
To len tak vtipkujem. Posadte Alonsa vedla Verstapena do RB a on vam ukaze ako dokazu jazdit 2 tituly.
Neospravedlnuje ho to nijako. Len je vtipne kritizovat za to jeho v diskusii kde su dalsi top 3 spammeri ktori robia to iste ako on.
Co sa tyka Alonsa v Red Bulle tak ani Alonso nie je tak delusional ze by si myslel ze by mal co i len 0,01% sancu sa nezahanbit proti Verstappenovi, a to vsetcia vieme ako delusional Alonso dokaze byt. Ten bude hlavne rad ak po Oconovi neprehra aj so Strollom
Inak toto mas statistiky za posledny mesiac. Svata trojka + Jos ale ides kritizovat len jedneho z nich.
…,Hamilton čistá tragédia,keby bol v Red Bulle,tak by už mal padáka a ten nárez od Hulka…Hamík bol vždy plačko aj ,keď ma XXX…titulov,
Donkey a data, to nikdy nepůjde k sobě koukám, že ty máš ze mě solidní mindrák
Btw dej statistiku za všech 6 účtů Jose, když už jsi u toho, to bys mohl zvládnout
Nemyslel. On tu dal ELO z YouTube, o ktorom následne sám autor povedal, že malo slúžiť ako dôkaz, že ELO pre F1 je blbosť a nie ako dôkaz, že Alonso je nejaký top. Lenže toto mu už ušlo.
Ale to sú naši jednoduchí Honzíci, stačí že im niečo na prvú pasuje a ďalej neriešia.
Navyše aktuálne už by podľa toho ELO bol prvý Max.
Aj toto ELO je hlúposť. Coulthard Top10, Barrichello Top15 hovorí za všetko.
Ten systém je pre F1 nepoužiteľný.
O mňa sa neboj, ja som športovec. Ale ty si podľa gramatiky a podľa vyjadrení určite nejaký prepitý Jano z fabriky.
Asi sa ani nemusím vyjadrovať k tebe. Ty zo seba urobíš šaša sám skôr ako som ho stihol z teba spraviť ja.
Máš aj teóriu o plochej zemi, chemtrails, 5G čipoch vo vakcínach, či navozenom saharskom piesku lietadlami?
Hej, preto sám Alonso povedal, že jediný koho by nechcel za kolegu a na koho by si neveril, že ho porazí, je Max v Red Bulle.
On si myslí, že se má kritizovat podle statistik nebo co tím chtěl říct? Donkey je hotovej.
Nevím no, vždyť neumí pracovat ani se základem výpočtů a nerozumí pojmům jako je průměr. Jestli nahodou nedělá ekonomický modely pro Směr na Slovensku
Jos a Donkey je brutální duo. Oba úspěšní data analytici bez základních znalostí.
Někdo je úspěšný data analytik bez znalostí a jiní jsou vysokoškoláci s exekucema kteří nedokáží napsat příspěvek bez gramatické chyby. Co z toho je pravděpodobnější?
Že se objeví zakomplexovaný idiot, který tu lže o tom, že má někdo exekuce.
Tripera rozhodilo, že máme všichni vysokou.