Hamiltonov prvý deň v Maranelle: Tento deň si budem navždy pamätať | Magazín F1 - F1online.sk

Sedemnásobný majster sveta F1 Lewis Hamilton sa v pondelok prvýkrát objavil vo svojom novom pôsobisku. Čerstvá posila talianskej stajne zavítala do továrne v Maranelle a absolvovala prvé jazdecké povinnosti v rámci príprav na novú sezónu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185499/hamiltonov-prvy-den-v-maranelle-tento-den-si-budem-navzdy-pamatat

To je už druhá věc, za kterou Hamiltona ohromně obdivuju.
Jestli ještě tenhle tlak ustojí se ctí, tak je frajer.

3 Likes

Aj keď nie som Hamiltonov fanúšik, musím uznať, že je to chodiaca legenda. Držím mu palce, aby sa stal s Ferrari majstrom sveta. Bolo by to skvelé pre F1 ako takú. U Ferrari bude hádam menej politikárčenia, ako v Mercedese.

2 Likes

Presne tak.
Podpisat ten chaos co ho caka, chce silnu osobnost :slight_smile:

1 Like

Šéf je vždy len jeden. Či?

Proc by to bylo pro f1 skvely? Pro tu naopak bude nejlepsi, az vypadne.

Fotky s F40 nemají chybu.

4 Likes

mozno tie topanky :smiley:

Moje tricko na golf, da se pouzit i k fandeni Lewise ve Ferrari.

3 Likes

skus respektovat inych nazor, rovnako ako my respektujeme tvoje onanovanie nad zlatou topankou

1 Like

Lewis to vzal se vsi vaznosti a je to videt :smirk:

Aký máš handicap? Inak na official puma už je tricko a celkom stvorené na golf, páči sa mi farba

HCP 25.

Na golf se hodí jakákoliv polokošile, takže klidně i Ferrari, ale u mě je to náhoda, když to zrovna pasuje na Lewise a Ferrari.

Myslis ten vliv, ze podporuje teroristickou organizaci? Ze nuti klekat dospely chlapi kvuli smrti kriminalnika? Paradni vzor…

To už je slušný HCP, ja mám 54, ale úplný začiatočník nie som, zatiaľ som nebol na žiadnom turnaji
Ale už je jasná livery, je to veľmi podobne tej farbe monopostu z 1000. veľkej ceny, za mna spokojnosť, už len aby bolo to modré logo HP fajn zakomponované …

2 Likes

Ted v zime se da chodit na golfovy trenazer.

1 Like

Tak už vieme kolmu Lando požičal svoju F40 :smiling_face:

Ten je len jeden.

3 Likes

Konecne sa obliekol ako clovek a nie ako klaun…klobuk dolu

2 Likes

S tymi F40 sa nam dnes pytel rozhtrhol.

Verim, ze Lewisovi sa podaril trosku znormalizovat svoj extravagantny styl obliekania…a nie naopak otoci to podla seba.