Hamiltonov príchod pomôže Ferrari aj personálne, tvrdí Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Angažovanie Lewisa Hamiltona nebude prínosné pre Ferrari len z marketingového či jazdeckého hľadiska, ale aj personálneho. Šéf tímu Frédéric Vasseur verí, že po príchode sedemnásobného majstra sveta budú aj britskí inžinieri ochotnejší presťahovať sa za prácou do Maranella.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163294/hamiltonov-prichod-pomoze-ferrari-aj-personalne-tvrdi-vasseur

To se samozřejmě dá očekávat. Po takové době má určitě s lidmi osobní vztahy a to se potom nechají přesvědčit snáz.

2 Likes

Jednou vetou, jestli ani Hamilton s Ferrari titul neziska… :speaking_head:

Ak ostanu tieto pekelne 35°C teploty aj na buduci vikend tak Ferrari moze na Hungaroringu konecne ozit a Leclerc moze hodit za hlavu posledne 4 preteky.
(mozne su stale aj burky z tepla :see_no_evil:)

V HUN bude aj ten nová balík, lebo tam nie je sú zákruty kde by mohli skákať

Možno by im pomohlo zbaviť sa nemtavého monačana :person_shrugging:

Idealna trat veru, snad sa vybrali spravnym smerom

1 Like

Tvoj nickname mi napovedá dosť. Povedz mi aspoň nejaké pádne argumenty.

Ano, uz sa tvoria poradovniky a kazdy tam chce ist, nasledovat Hamiltona na sklonku kariery, ktory si vybral Ferrari zo zufalstva Mercedesu. Ceny nehnutelnosti v okoli Maranela zaznamenali historicky boom.

Rovnaky efekt mal aj prichod Vettela ci Alonsa, vo Ferrari su uz dlhodobo doslova exklavy britskych inzinerov a dosledok toho je, ze z vysielacky pocut anglictinu castejsie ako taliancinu uz roky.

Bude zalezet jestli a jak velke budou zmeny teplot, 10st zmeny tvori velkou kondenzaci a jsou na 100% zarukou deste.

Príchod Neweyho je pri Hamiltonovi viac menej istý.Adrian aj Lewis sa často vyjadrovali,že by chceli spolu spolupracovat a vo Ferrari budú mať poslednu príležitost…

1.10.2023
Proroctví.

image

2 Likes

Už aby tam bol a prišli ti inžinieri noví lebo čo tam henti nacvičujú to je otras a leclerka by som tiež vyhodil a nechal sainza ten vie doručiť body stále, leclerk nevie ani čítať preteky

3 Likes

To tvoje Leclerkove vyfajkávanie a obhajovanie tiež napovedá niečomu. Je narozdiel od teba nemám problém povedať o svojom favoritovi že vie byť lajbavý. Báj de véj čo sem ťaháš starého Karola ? Ten za Ferrari nejazdil ten jazdil za Subaru 555.

Starý Karol má tiež svoje politikárčenie, ktoré mladému nepomáha. Viz kvôli otcovi ho nechce RB.

1 Like

Inak malo by to byť FERRARI, ktorému v 2022 pred Monakom zlyhali brzdy, keď ho jazdil LEC.

Adrian má evidentně větší cit než Vettel. :blush:

Tam nasněžilo? Nebo na co je ten pluh?

Ja, že to je na letné dni, pre prípravu cestovín. Necháš nahriať a Ferrari crew môže variť.

2 Likes