Jo to jo.
Pamatuji si, jak Alonso radil Strollovi v Baku. 3x mu poradil a 3x se skoro vyboural.
Brzdný bod se od Alonsa naučil přesně.
v tej dobe som to tiez pozeral prave so starkym
no ako povies, tak sa budes nudit pri F1
Pešek? Jeho tátu jsem znal docela dobře a mladý od stromu daleko nespadl.
100m sen Ale tak hádam Leclerc trošku zmužnie a nebude len poslúchať rozkazy ale aj bojovať.
Né vše zabere napoprvé, proto mu také o svých lekcích říkal:
“You never stop learning and you never stop getting better, so you have to be motivated to embrace those lessons.“
Ke konci se ten tutoring začal myslím viditelně chytat.?
Touche. Zostala mu jedina sfera, kde mohol porazit Maxa - platovo. Stacilo len najst spravneho “oslika otras sa” a aj ho nasiel. Bolo na nom dost vidiet, ze ho to skrie rovnako, ako to, ze ho Max poraza na trati.
Ferrari jako jedine loni porazilo RB, co mel Hamilton udelat smerem do budoucna to udelal, sice je to az napresrok…myslim ze kdyby v tom aute sedel loni, mel by dve tri vitezstvi na konte. Taky je mi jasny ze kdyby to slo, sedel by ve Ferrari uz letos a tak je to spravne
Sice jsem spis predpokladal po zmatcich v Haasu upadek Ferrari, prestup by mel prinest opak, mozna to spolu i trochu souvisi, kdo vi…
Ako dlhorocny Ferrari fanusik suhlasim s tvojim nazorom, hlavne s tym o skalnych ferraristoch. Obaja piloti sa musia ukazat. Charles potrebuje ukazat psychicku stabilitu a schopnost bojovat o titul celu sezonu. Aj Sir musi ukázat, ze jeho tituly neboli len o aute. A zo zaciatku budu tifosi k nemu kriticki,podobne ako boli k Schumimu. Ten mal ale obrovsku vyhodu v tom,ze v time boli obaja (on aj Irvine) novacikovia. Schumi ale hned v 1.roku sokoval vsetkych,ked s tou sunkou (auto 3. kategorie) dokazal vyhrat 3 preteky. V Barce dokonca za totalneho dazda. Neskutocny vykon. Ferraristom dokazal, ze mozu vyhravat. Uvidime, ci si aj Sir ziska srdcia nas ferraristov. To dokaze len vykonmi na trati, nie recami.
splnil sa Ti sen, tak prečo si si zapýtal 100 mil., ako sa vraví…nikdy nie je dosť
Pre Leclerca to musí byť pod pásovka. Platí všetko , čo si o ňom napísala. Chýba mu iba jedná vlastnosť. Je málo agresívny.
Monza 2019 vraví niečo iné , vtedy podľa mňa študoval schumiho obranu v Monze 2011 a trocha sa priučil.
Jedna lastovička leto nerobí. Ak chce titul , musí na tom ešte zapracovať
Protoze neni zvykly na nizky plat jak Verstappen
Bohužel mi připadá, že Leclerc má všechno, co Italové milují a co je právě ve Ferrari na obtíž (nemluvím o jezdeckých vlastnostech) - vášeň pro značku, oddanost, vděčnost týmu atd. Ne náhodou tam ovšem uspěli úplně odlišné povahy, jako byli Lauda a Schumi - nesentimentální technokrati, kteří se tam s tím nemazali a tuhle hru nehráli (podle Nikiho: “Ferrari je plné lidí, kteří jsou připraveni za starého pána umřít. To je ale hrubá chyba, s Ferrarim se musí bojovat, aby z toho něco kloudného bylo.”). Spoléhám pořád na Vasseura, že se o Charlese postará a bude ho chránit, aby mohl podávat co nejlepší výkony. To není otázka osobní slabosti, Schumi měl na svoji ochranu čtyři lidi + k tomu všichni Monzelemola! Pořád nevím, co si o tom všem myslet, ale Lewis má výhodu minimálně v tom, že je mu skoro 40, má sedm titulů a jen tak z něčeho se mu nerozklepou kolena. Klidně si může dovolit postoj: “Bude to takhle a jestli se vám něco nelíbí, tak si trhněte, já to mám i tak za pár…”.
To je pravda, ale aj s Maxom mali celkom dobré súboje a tiež pri nich nebol až taký submisívny.
Podľa mňa tá agresivita v ňom je, ak chce, Monza je toho “musterbespielom”, čiže stačí podľa mňa, ak to bude viac vyhrotené a uvidíme aj jeho viac agresívnu stránku.
Hamilton bude letos jen s Mercedesem 12 roků a přitom byl s Mercedesem propojen už od svého dětství.
Můžeš ukázat na nějakého jezdce spojeného s Ferrari, který by byl oddanější než Hamík?
Pro Hamíka je Ferrari poslední štace a myslím si, že pro Ferrari taky udělaá první poslední a bez zaječích úmyslů.
Chápu, že je spojení Hamíka s Ferrari mnohým lidem proti srdci, ale myslím, že Ferrari na Hamíkovi neprodělá a že si nakonec ani Leclerc stěžovat nebude.
Ferrari je ale specifické, ve vztahu k jezdcům se nedá srovnat s ostatními týmy. To není jenom o Hamiltonovi v Mercedesu, ale i o Maxovi v RB, taky je tam od začátku a má tam silné postavení, v podstatě mu dělají co mu na očích vidí stejně jako dosud Mercedes Lewisovi. U Ferrari je to ale tak, že na jezdce hodí jakýkoli nezdar, doslova ho v takovém případě strkají před sebou a loajalitu neocení. Pokud se jezdec chytí do téhle pavučiny, tak ho to nakonec semele, poslední na to doplatil Vettel. Spojení Lewise s Ferrari mi vůbec není proti srsti, aspoň se něco v tom bahnitém rybníku děje, ale jak to celé bude probíhat si netroufám odhadovat a Leclercovu spokojenost už vůbec ne .
Rozumím docela přesně co se Ti ■■■■ hlavou. U mě to je dost podobné. Hamík byl celou katiéru F1 hlavním protivníkem Ferrari a najednou má být spojencem?
Jak silná bude dlouholetá averze Ferrari k Hamíkovi? Jak Hamíka přijmou tifosi? A co zaměstnanci? Nebudou brblat až moc? Atd atd. Mnoho neznámých.
A když k tomu přidáme, že už jen kvůli výši platu dostane Hamík nejspíše větší podporu, než domácí Kája, tak je jasné, stoprocentní souhra nebude nikdy.
Na druhou stranu jsem nezaznamenal žádné špinavosti mezi Hamíkem a Russellem, takže bych žádné křiváctví nepředpovídal z žádné strany.
Moc to řešíte, když už se tak šéf rozhodl, tak to bude Maximálně se třeba v týmu poperou, je to vzrušující Já jsem rád, opak toho než mu tam dát dalšího Barichella.