Ale to nedává smysl, buď s ním počítají jako s jedničkou, pak opravdu není na co čekat, nebo s ním spokojení nejsou, tak proč by ho podepisovali na takovou dobu - přijdou další mladí a dobří jezdci..
Požiadal som Bing chat nech mi vygeneruje trochu nahnevaný ale vtipný rozhovor medzi Wolffom a Lewisom, a Toto tam napríklad povedal:
I feel like I’ve been slapped with a wet fish!
And now you’re abandoning our poetic symphony for a team that can’t even spell ‘strategy’ without a GPS.
No o takovým modelu nemůže být řeč, jak říkám, Vasseure to podle mě takhle takticky moc neřeší. A nebo hraje 4D šachy, to je taky možný, ty neumím
No pro Sainze to musí být na psychiku strašný. Ještě nebyly ani testy a už to má zpečetěné u Ferrari.
Zajímalo by mě kdy se o tomhle dozvěděl…
Při příchodu Vasseura to aspoň na mě právě dělalo takový dojem, že začne budovat tým kolem Leclerca. Nu což, uvidíme, jak to bude.
Jsou s Kájou více spokojení než se Sainzem a to vůbec není málo.
Prodloužení smlouvy znamená, že v jeho kvality hodně věří.
Navíc jsou dnes dlouholeté smlouvy velká móda, takže bych jim moc velký význam nepřikládal. Stačí se podívat na McLaren, nebo RB.
Myslím si, že s Leclercem jasně počítali. Však po podpisu smlouvy, to bylo:
“Sainz jde na druhou kolej, Leclerc je jasná jednička.”
“Poprvé se pojede na full vývoj podle Leclerca.”
“Celý tým se bude podřizovat Leclercovi.”
“Titul s Leclercem, Sainze nechceme a do Ferrari Albon.”
Hamilton se rozhodl před týdnem a hodil do celý F1 vidle.
Nevěřím kecům, že to Leclerc věděl, a přál si to, když podepisoval novou smlouvu, kterou navíc prý podepisoval někdy v listopadu.
A z toho, že Hamilton bude dělat nějakýho učitele a rádce… tak z toho se nejvíc válím smíchy.
On zrovna.
Vyhazov Sainzovi nejspíše oznámili hned jak podepsali s Hamíkem.
Ale nebylo zbytí, když oznámili Hamíka tak moc brzy.
Na druhou stranu je to dobře i pro Sainze. Prvotní šok brzy pomine a do sezóny vstoupí s klidným srdcem. Taky má fůru času si zajistit další živobytí.
Jsou s Kájou tak spokojení, že po šesti letech dostane rádce a mentora na další asi dva roky, aby byl po osmi letech v F1 hotový jezdec? To se z Ferrari už stala mateřská školka? Sorry, ale tady se nedohodneme - Charlesovi (a nejen jemu) chybí k titulu mistrovské auto a funkční tým, o další už by se postaral sám. Ale co, aspoň se nebudeme nudit.
Myslíš, že by se od Albona naučil více, než od Hamíka?
Myslím si, že poslední věc, kterou bude Hamilton ve Ferrari dělat je ta, že bude někoho učit.
Jestli bude špetka naděje na nějaký úspěchy, tak do toho vloží 1000%.
Kolega je tvůj největší soupeř.
Kdyby Kája dokázal válcovat Sainze, tak jak to třeba dokazoval Schumi se svými týmovými kolegy, tak současnou sestavu zřejmě neměnili.
Kája se sám musí koukat kolem sebe. Jestli očekává, že mu Hamík bude vysvětlovat jak má projet zatáčku, tak to rovnou může zabalit a přenechat své místo někomu jinému.
Leclerc sa vyjadril uz predtym, ze by ho rad mal za kolegu
Ham neprisiel ucit Leclerca, ale Lec sa od neho moze naucit
a myslim, ze Leclerc suhlasil s moznostou prichodu Hamiltona ale nevedelo sa ci naisto pride
Nevím jak bych to vysvětlil. Není souhlasit jako souhlasit?
Když podepsal v Mercedesu na 2 roky, tak bych taky souhlasil, aby přišel, protože bych věděl, že se to na 99% nestane.
A pak je něco jiného souhlasit, když to je reálně na stole.
A k vzhledem k tomu, kdy to měl údajně podepsat, si myslím, že to je ta první varianta.
Prostě nevěřím tomu, že kdyby všichni věděli, že přijde Hamilton, tak by mu slíbili takovýhle hory doly.
tak som to aj myslel. A tak som to pochopil aj z toho co sa pise a hovori, ze “o tom vedel”
Třeba jo.
Třeba to bude otec a syn.
Už nevěřím ničemu, už je možné všechno.
mal by si zacat sledovat motorky, miesto F1
Zrovna včera jsem slyšel v nějakém rádiu vykecávat Tomyše jak říkal, že starý Stroll schválně zaměstnal Vettela a Alonsa, aby se od nich synáček co nejvíce naučil. Totéž může platit i pro Leclerca.
Sledoval jsem tak okolo 2005… vždycky když jsem byl na obědě u dědy.
Když začínal být Pešek relativně úspěšný.
Vloni jsem viděl asi 2-3 závody a přál jsem to Bagnainovi, protože měl nejhezčí motorku a outfit.
Jinak jsem to nijak necítil.