Hamiltona už vo Ferrari nazývajú Mesiášom, tvrdí talianska novinárska legenda | Magazín F1 - F1online.sk

Mecenáš až,tak, že Leclerc zajtra bude debutovať SF-25 na fiorane.

Víš od čeho měl král ochutnávače?

Však nebýt Alonsa, tak Ferrari se může jít zahrabat ty roky, kdy tam jezdil

1 Like

No ale i být Alonsa, tak stejně ty tituly nebyly :stuck_out_tongue:

Tituly by nebyly, ale to by nebyly s nikým. Jen Alo tahl Ferrari, aby neskončilo mimo top5 v PK.

1 Like

Nebul pořád. Alonso má alespoň titul největšího klauna a už brzy začne třetí stovku bez výhry.
To už nikdo nemá šanci překonat.

1 Like

Krásný emblém. Vlastníš mincovnu? :smiley:

1 Like

Komise F1 na dnešním zasedání projednala návrhy předpisů pro Monako. Bylo odsouhlaseno zvýšení počtu povinných zastávek v boxech v závodě. Tyto návrhy budou v příštích týdnech dále projednávány sportovním poradním výborem.

Nebylo by lepší zrušit Monako?

1 Like

Jako, je to prostě velká věc, jestli jim auto pojede, a já myslím že pojede, bude to mega trhák tak či onak. A nemusí Leclercovi stačit, i tak z toho budou dojit maximum :wink:

1 Like

Den sa hodnotí večer.
Ak ziska titul, potom ho mozu nazvat kralom F1.
Mesiasom ani nahodou, to je nezmysel.
To bol len jeden frajer, ktoremu sa nik nevyrovna.

Nebylo. Ale tyhle umělé nesmysly a ještě k tomu s vyjimkou na nějaký závod nejsou řešení. F1 se ubrala směrem zvětšování, logicky ty tratě přestávají vyhovovat, protože kde se dřív vešly dva monoposty vedle sebe, tak se vejde teď jen jeden

1 Like

Vlastní cirkus, kde ze sebe dělá dobrovolně klauna

Trochu mi jejich prohlášení (Astonu) vlévá naději do žil. Optimismus :slightly_smiling_face: :green_heart:

1 Like

Já si počkám na testy a první závody. Prohlášením u nich nevěřím, ale maji na čem makat, to jednoznačně

1 Like

Musíš uznat, že @airobot má ten emblém mnohem propracovanější, než máš svého avatara.

Podíval jsem se co tu zase vyplodil. No jestli věnování svého času na tvorbu shazovaní člověka, kterej ani neví, že bot existuje, tak je něco co je podle mě známkou maximálně ztraceného člověka, ne propraxovanosti čehokoliv😀

To plati na kazdeho pilota

Ze hamilton nedela chyby? Staci, kdyz nema dominantni auto a chybuje nejvic ze vsech.

Tak Hamiltona mají ve Ferrku zatím za mesiáše :smile:Jen aby jim to vydrželo a nebyl po několika závodech za Jidáše :rofl: