Hamiltona s Russellom zlomila singapurská horúčava, rozhovory vynechali | Magazín F1 - F1online.sk

Preteky v Singapure patria k najťažším v sezóne, čo sa prejavilo aj na viacerých jazdcoch. Problémy sa nevyhli ani pilotom Mercedesu, ktorí sa cítili tak zle, že celkom vynechali popretekové rozhovory s médiami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172887/hamiltona-s-russellom-zlomila-singapurska-horucava-rozhovory-vynechali

Buď máš natrénováno, nebo ne :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

A kde su jeho slova ze to musis mat natrenovane? No mna snad yebne :joy::joy:

1 Like

Už zase provokuješ? :grinning:

To chce trosku do posilky Lojziku. To natrenujes, neboj.

Ja si myslim, ze Hamilton se do zrcadla diva jen na lacno. Protoze podivat se na sebe po jidle, tak se po te az si umeje usta, musi jit najist znova.

1 Like

Preteka cele roky , myslis ze nema natrenovane? Toto bolo podla mna iba vyhovorka aby nemusel ist pred media. Startoval z 3 miesta a skoncil na 6 mieste. Myslis ze nebol nastvany za to aku strategiu mu zase Mercedes dal. Znova mu pokazili preteky. Kvoli comu isiel na najmeksie pneumatiki ked vedeli ze nemaju vydrz a v prvych kolach aj tak sa nemal sancu dostat pred Norisa s Verstapenom. . Ja sa necudujem ze sa mu nechcelo ist este pred media lebo by musel riadne nadavat

Ty jsi ale ■■■■■.

Q byla asi až moc dobrá. RP celkem špatná.

Na druhou stranu přivést 2.největší počet bodů je hezké na to, že jsou až 4 silou. :+1:

Ktosi nam tu vymakol, ten vek uz zacina robit svoje

2 Likes

Aha az teraz som si vsimol, že tak ako ty nadomnou evidentne :joy:

No natrenovano urcite ma. Ale jen aby byl dulezitej, tak tu vykladal nesmysli o tom, ze kdyz beres hodne penez, tak to zvysuje odolnost proti vysokym teplotam. :joy: No a ted ho ten jeho blabol dohnalo.

Startoval 3 a skoncil 6ty, protoze na to nemel. A s pochybnosti, hranicici s jistotou, si nemyslim ze by mu cervene nasadili jen tak, bez toho aby s tim souhlasil. A nedivil bych se, kdyby to byl jeho napad.

Kdyby se obcas zamyslel nad tim co povida, mozna by si usetril nejakou tu trapnou chvilku. Ale holt kdyz je ten inzenyr. :grin:

1 Like

Zase raz si lujzik naklátil do úst. Všetci mali rovnaké podmienky

2 Likes

Zase sa tu zbehla banda supov nad drobkami :man_facepalming:
Ked zaostával za Russellom po pár závodoch XYZ bodov, bol troska čo je na odchode a teraz má o 19bodov viac, ako George.
Zaujímavé, ako sa vypatlanci hneď v newske o Hamiltonovi stretnú a potľapkávajú sa po pleciach. :handshake:

Nemali by byť Mercedesy tie najkomfortnejšie autá?

Hamilton nie je fanúšikom klimatizácie v kokpite: Treba mať natrénované
[link]
f1online.sk/clanky/165245/hamilton-nie-je-fanusikom-klimatizacie-v-kokpite-treba-mat-natrenovane

Zda sa, ze Sir ma bezkonkurencne natrenovane najma pokrytecke reci pre media. Pekne ho karma dobehla a vyfackala.

3 Likes