Hamiltona rozosmiali obvinenia Verstappena: Keby to mal pod kontrolou, tak ma predbehne | Magazín F1 - F1online.sk

Rivalita Maxa Verstappena a Lewisa Hamiltona ešte napíše nejednu kapitolu. Po dramatickom a kontroverznom roku 2021 začal Red Bull novú éru dokonalým spôsobom a Mercedes ju vôbec nezachytil. Napriek tomu priniesli roky 2022, 2023 a 2024 niekoľko príkladov pokračujúcej rivality a posledným je Veľká cena Maďarska.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/164730/hamiltona-rozosmiali-obvinenia-verstappena-keby-to-mal-pod-kontrolou-tak-ma-predbehne

toto je skratka max ktory jazdi velmy agresivne a nema problem využiť každu šancu len že poslednu dobu max je zamna moc ako to vlasne povedať zvykol si vyhravať bez namahy a ted musi fakt pracovať a snim cely red bull a to maxsovy moc nejde

Lewis Maxe dnes hezky provokoval a Max to neustál. :grinning:

1 Like

Max se nějak sype, tohle pro RBR není dobrá zpráva

1 Like

Emil by tuhle situaci neubrzdil ani kdyby jel pod plným plynem na zpátečku v Subaru s náhonem na všechny čtyři kola.

Ale děkujme za ty dary, že máme Emila zpět v plné polní v bojích o stupně vítězů. :muscle:

3 Likes

Radosť pozerať ako Maxo vyplakáva. Ako kope na všetky strany. A nakoniec tam práskol torpédo ktore ho pekne katapultovalo. :sweat_smile:

Lewis dnes vitažil maximum z monopostu ale aj z Maxových nervov. Ja by som sa tiež zasmial nad tym že Maxo to mal pod kontrolou :rofl:

1 Like

Ono je to v podstate jednoduchý incident, pretože je to to isté ako Miami Sainz-Piastri incident, len na Hungaroringu je viac miesta.

Na čom sa ale treba zhodnúť je fakt, že Max mal tempo o bárs sekundu na kolo lepšie, čiže keby vydržal jedno kolo ešte, tak tú pozíciu by mal omnoho lepšiu. Hold ale tiekli nervy.

No, Lewis mu to dal parádne vyžrať. Vyzeralo to, akoby presne vedel, kde je hranica Maxovej nepríčetnosti. Ale … kto seje vietor, búrku bude žať.