Hamiltona počiatočné nadšenie rýchlo opustilo: Tieto autá sú pomalšie než GP2 | Magazín F1 - F1online.sk

suhlasim s Lujzom. Tieto auta su paskvil

Tak zatim jim algoritmy nezasahuji do rizeni, nejsou napojene na volant.

Jsem s Maxem na stejné vlně. Jdu mu začít fandit. :slight_smile:

1 lajk

Zavětřil jsi favorita? :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Ještě počkám.
I když Duchessa je proFerrari pisálek, takže to je třeba jen další z nástrojů na FIA.

Včera si mi psal jak to bude komplexnější a že se musí víc přemýšlet, ty jsi už jak David. :smiley:

Ale no tak. Vies, ze taketo jednoduche to nie je. To je ako keby povedal, ze su cestne auta, ktore su rychlejsie od auta F1. V nejakom bode by mal pravdu, lebo su hypersporty, ktore maju vacsiu maximalku ako monopost F1. Ale v normalnom ponimani je to kravina, lebo napriklad na prvej zakrute dostane ten hypersport na frak. Takisto sa najdu auta, co maju lepsiu akceleraciu z 0-100. A co? Ked to povie takto, nie je to relevantne, ani v najmensom. Kolko vazi GP2? Kolko ma paliva? Aky dlhy zavod musi odjazdit? Je to auto navrhnute na iny pretek.

Za druhe, Hamilton je mentalne ako soplave decko. Alonso so svojim GP2 engine urazil Hondu. Ked teraz Hamilton povie, ze F1 je pomalsia ako GP2, dehonestuje celu F1. A to dost nepremyslene

Ja si zase pamätám na jedny preteky v Baku, kedy mali s Hamom obaja nejaký problém, a Rosberg to doslova švihom prstov vyriešil, zatiaľčo Ham tam vyplakával do rádia, že čo sa deje :smiley: .

Ty, myslíš zrejme tie preteky, čo Merc dostal pokutu? lebo Rosberg mal problém s prevodovkou a dožadoval sa, čo môže zlepšiť na nastaveniach, aby sa to zlepšilo, evidentne na to nestačil samotný, zase taký macher nebol ale verím, že v týchto pravidlách by mal výhodu, podobne, ako by mal napríklad Seb, obaja patria k najinteligentnejším jazdcom F1 všetkých čias, čiže z toho usudzujem, že tieto “manažovacie pravidlá” by mali ako-tak v malíčku, a mali by určite výhodu oproti ostatným, ktorí nie sú zrovna dva krát lúmeni (Stroll, Lando, Lawson a podobne). :slight_smile: