Hamiltona piate miesto mrzí, na vode cítil šancu skončiť v prvom rade | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedesom mokrá kvalifikácia vyhovovala a Lewis Hamilton sa pravidelne posúval na popredné priečky. Mierne spadol až v samotnom závere, keď piloti začínali načierať na dno svojich síl. Nakoniec z toho bolo len piate miesto, ktoré domáceho pretekára neuspokojilo.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/69411/hamiltona-piate-miesto-mrzi-na-vode-citil-sancu-skoncit-v-prvom-rade

Ja som teda neregistroval ziadny moment, kde by vyzerali Mercedesy dostatocne konkurencieschopne na to, aby zabojovali o top 3. Maximalne mohli porazit Pereza, viac som tam nevidel.

1 Like

Podľa mna aj z dôvodu vody v ňom nie je.

Voda Mercedesu dnes absolútne nepomohla.

Najväčší plačko na fóre. Len vidíš niekde napísané Hamilton a začína plač a vylievanie svojich teplých pocitov :sweat_smile:

Počkať Hamilton vraví ze na vode sú bližšie k najlepším a ty vravíš ze to je naopak? Asi máš viac informácií…

No a k Hamiltonovi a tomu ze nevie kde sa berie ten ošiaľ a ze moc vylepšení nemaju: nech sa opýta šéfa týmu alebo hlavného inžiniera, ktorí pred víkendom hovorili ze prinesú najvýraznejšie vylepšenia a ze Hamilton môže vyhrať… A seba samého keďže tvrdí, že mohol byť v prvom rade a ze majú naj pretekove tempo a teší sa na preteky a snáď sa bude prediera dopredu (pred ním sú len Ferrari a Red Bully)… Neviem fakt kde sa môžu brať tie očakávania fanúšikov…

No pozri si rozhovory po.

Tam vravel niečo ine ako tvrdíš ty.

A vyjadril sa aj k tým vylepšeniam

Na suchu strácali 0.2 a zrazu sekunda tak asi im voda nepomohla

Tak potom v článku klamú… Alebo Hamilton hovori 2 rôzne verzie pre rôznych novinárov…

1 Like

Čo sa stalo svätcovi? Urobil nejakú chybu alebo proste viac z auta nedostal?

1 Like

A)rozdiel je stále minimálny

B) zabrzdil ho omylom sám Lewis a tak musel vyjsť až mimo trať v poslednom kole - aj sa mu za to ospravedlnil

Hej to sa aj Alonsovi párkrát omylom stalo…

To mi nejako nevychádza, alebo George tára…

„Auto určite malo tempo na nejaké štvrté alebo piate miesto, ale v poslednom kole som urobil chybu, takže je to trochu sklamanie. Na druhej strane, naše tempo dnes ráno na suchej trati je pre nás prísľubom, keďže v nedeľu má byť sucho. Naša rýchlosť s plnou nádržou by mala byť na podobnej úrovni, ako u chlapcov vpredu. Samozrejme, po štarte z ôsmeho miesta to nebude ľahká úloha,“ dodal Russell.

No pozri si video post Race radio a onboard

Lewis sa Bona pýta či ho nezabrzdil. Bono tvrdí že nie - ono na penaltu to nebolo,ale v ceste mu bol na mieste kde ho nečakal a teda ho zbrzdil.

keď si pozrieš video tak vidíš že George ho videl že spomalil- náhle zmenil stopu a šyklo ho až von.

Takze áno chybu urobil ale sám Lewis si bol vedomý že mu stal v ceste. Ide o to ako k tej chybe došlo. George ale nemá vo zvyku trápne výhovorky.

Neviem, v ktorom vesmire stracali dve desatiny. Pripustam, ze im to nejaka analyza z treningu mohla vyplut, no realna strata by aj na suchu urcite bola podstatne vacsia.

1 Like

Tak teda tára, ak ma niekto pribrzdí tak to poviem, lebo to je pravda a nie výhovorka, či :wink:

Treba ísť von do prírody a neprežívať to tak :mountain:

1 Like

Nepoviem lebo nie každý hľadá dôvody prečo bol kolega rýchlejší