Hamiltona neopúšťa skľúčenosť ani po piatkových tréningoch v Džidde | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa aj v piatok pred kamerami snažil nasadiť hrdinský výraz, no pri každom jeho rozhovore bolo vidieť obrovskú frustráciu a nechuť, ktorá z neho doslova sálala. Niet sa čomu čudovať. Po ôsmich konštruktérskych tituloch sa Mercedes prepadáva hlbšie a hlbšie. Svetielko na konci tunela momentálne vidí len málokto. A ak ho vidí, tak nemá ani poňatia, kedy ho dobehne.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/91283/hamiltona-neopusta-sklucenost-ani-po-piatkovych-treningoch-v-dzidde

pekný článok a teraz prídu na rad ho.vnometíky pohejtovať Hamiltona nakoľko nič ich smutným životom nedáva väčší zmysel (nič nové) a mame za sebou další pekný deň :grinning:

1 Like

Nepači sa mi aký plačkovia su v celom Mercedese, o Hamiltonovi nehovoriac… Hneď zhodí celý tým aj z jeho kultom. stačí jedná veľka cena čo nevyhrajú a už je koniec sveta a celý sa rozpadnú. Za také auto aké mal Mercedes minulý rok by týmy ako Alfa Romeo/Alpine dali ruku do ohňa, a oni o tom aute hovorili ako keby konštantne končilo posledné. Nepamätám si, žeby Red Bull alebo iný tým takto vyplakával ked sa prepadli po 2013… Proste držať hubu, a snažiť sa dostať späť. Ale to je tak keď oni ani ich fanúšikovia nechcú nič iné ako viesť o 40 sekúnd vpredu.

Přijmení Hamilton je v Anglii jako tady Novák takže je to ještě větší šašek než se zdá :laughing: :laughing:. Ale podle jeho fanoušků je to stejně polobůh

Ty si riadne citlivý na tieto veci. Vo svete sa deju aj horšie veci to budeš riadne prekvapený keď zistíš ako svet funguje.

No tak súd dal za pravdu 100 ročnej firme a čo zrútil sa z toho niekto ešte okrem teba ?

Lulu beztak plakal po tom, že je to rasismus :rofl: :rofl:. Bože nechápu lidi který tohohle šaška musí furt omlouvat. Představ si že máš firmu která se jmenuje třeba Novák s.r.o. a máš ji 50 let, a pak přijde šašek co se jmenuje Novák a zažaluje tě, že si mu ukradl jméno :rofl: :rofl:. Upřímně bych ti to i přál aby se ti to stalo a měl si zbytečný problemy

Už přestaň psát ty ho.vna…
Kdo to má číst.
Založ si novej účet a chovej se jak člověk a chlap. A ne jak postižený děcko.

Hezký den. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Takže někoho bezdůvodně zažalovat je v pořádku ale kritizovat to ne? Mám dost, Svědkové Hamiltonovi trpí bludy a postupným snižováním IQ očividně

Tak zaplať pánbůh, že tu jsou lidi jako ty, kteří to IQ markantně zvyšujou.
Jinak by to tu bylo jak mezi opi.cema. :slight_smile:

A vlastně, co se divím… tak ahoj.

Mňa na diskutovaní na týchto stránkach najviac odrádzajú takýto chudáci čo ani nevedia nič napísať len stále to isté dookola ani nikomu nefandia, a tie ich reči aj tak nezmenia nič na tom že Hamilton je jeden z najlepších jazdcov v histórii. Jasné dajú sa blokovať ale to nie je ono admini by to tu mali preriediť a zablokovať im prístupy aby tu boli normálne vecné diskusie. Chápem takýchto trolov v politických diskusiách kde sú to platený trolovia ale tu, naozaj musí mať človek úbohý život že je odkázaný toto robiť.

Normalne vecne diskusie plne hejtu a vysmechu inych ako predvadza puff a jemu podobni? Nastastie diskusne fora su o roznorodosti nazorov, vyjadrovani a pohladov na dianie. A samozrejme o farebnosti fandenia.
Ked si chcete pritakavat a lizat rice,tak si zalozte vlastne, kam povolite pristup len “normalnym” ako ty a tebe podobni. To bude vyssi level arogancie a namyslenosti clenov.

2 Likes

Asi to máš trochu pomýlené, to skôr odpad ako Blackdark a jemu podobný zahlcujú diskusie hejtom, alebo vieš komu tento spomínaný exot fandí, jediné čo vie je nadávať na Mercedes čo to akože podľa teba dá do diskusie lebo to robí či Mercedes vyhráva alebo sa trápi ?

Títo s úbožiaci ešte aj vedia, že sú uboziaci. Ale až tak klesnúť a priznať si to je už fakt asi zúfalstvo. Treba ich nechať napísať si dvakrát za deň cuckmilton a podobné hovadiny, asi im je vtedy lepšie v ich živote.