Tady to vypadá, že Tripera a Evap minulý režim docela poznamenal. Couldn’t agree more.
Presne ako pises.
Však Ross Brawn věděl, co dělá, určitě to nebyl jenom náhodný rozmar.
Len tak mimochodom , ešte horšie to mal vo Ferrari A. Prost, asi si to podaktorý veľmi dobre pamätáte, aj ako z tade odišiel, ale tak aj Mansel nebol tiež nadšený z toho týmu.
V podstate se da rict, ze ve Ferrari vyrazneji uspeli jen Lauda a Schumacher.
Podle me Lewis uz ted vi ze to byl omyl.
to je jedno co bol. teraz je vo funkcii novinara s kontaktami vo vnutri.
Pochopila jsem to tak, že on dal rozhovor. Že by on sám byl novinář mi uniklo, ale možné to je, proč ne. V tom případě díky za informaci.
Další, kdo umí odepsat vtipně, skvělé .
Kritizovat elegantně a s nadhledem je umění a baví mě to číst.
Bohužel, těch tupých komentářů bez myšlenky z kterých stříká zoufalost a hloupost je tady pořád hodně.
Jestli Hamíka ve Ferrari nechtělo 90% lidí, tak to tam kluk moc lehké mít nebude. Pak se nedivme, že nemá výsledky.
Ale co, Nejslavnější jezdci ve Ferrari vždy končili, jen Sennovi se nějak nedostalo času.
Bohužel Jirko, ty tupé komentáže jsou tu teď z 90% od tebe a opravdu jsou tupé, stejně jako tvoje logika, když tu něco tvrdíš, ale hned se u toho popřeš. Zkus se nad sebou zamyslet, než skončíš v kazajce, protože to solidně nezvládáš. Nezapomeň tu potom tvrdit něco o bloku, když tu pak na ty příspěvky referuješ, nepřímo reaguješ nebo potom i přímo no, ale tak to se vracíme k tvé tupé logice.
z posledních jeho příspěvků a “hádanek” mi přijde, že kazajce se nevyhne.
To víš, Jirka tu prodá pár svých vymyšlených příběhů a na podzim už nezaseje, protože bude mít ozdravný pobyt v Bohnicích