Hamiltona najviac bolí, že Mercedes opustí po ťažkej sezóne | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton musí mať doma vešteckú guľu, okomentoval jeho skvele načasovaný prestup z trápiaceho sa Mercedesu do dvíhajúceho sa Ferrari Karun Čandhok. Hviezda strieborných šípov však od radosti nevyskakuje. Mrzí ju, že Mercedes opúšťa v takých ťažkých časoch a nie po ďalšej skvelej sezóne.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153132/hamiltona-najviac-boli-ze-mercedes-opusti-po-tazkej-sezone

Hamilton je jazdec do dobrého počasia. Ešte jedna sezóna v Mercedese v súčasnej forme, tak bude potrebovať silné antidepresíva.

2 Likes

to su zasa dristy :face_vomiting: :face_vomiting: :face_vomiting:

3 Likes

ale zas ako teamova dvoj-ka neni zly, to sa zas musi nechat

2 Likes

Zradca hanilton zdrha. keby nevedel o tajnom vyvoji motora tak nepojde ani do mrcedesu. Spekulant.

2 Likes

Však klidně mohl odejít třeba po roce 2019 jinam, aby ho chudáčka nemuselo trápit že neodchází po těžké sezoně. Řečem Luiho věří snad jenom jeho největší fanatici, chytrý člověk nemůže brát vážně to co říká

1 Like

Tohle se fakt neda cist. To se Hamilton ani trochu nestydi? Neni mu trapne? Jako si myslel ze Mercedes bude letos na vrcholu? Ano to je pro me etalon toho, komu se neda fandit. To se fakt neda cist.

2 Likes

tak vsetci vratane Lewisa cakali, ze bude Mercedes na tom lepsie.

Havran_Boxovaný, ja sa tak trocha teším na reakcie, až tú fotku plačúceho decka čo máš v profile oblečieš do červeného. Ale k téme. Žiadny pilot dobrovoľne neodíde z tímu, ktorý má víťazný monopost. Ale ak sa situácia zmení a auto je doslova o triedu horšie, tak prečo nie. Urobil to Hamilton a predpokladám, že v blízkej budúcnosti tak spraví aj Verstappen. Je to úplne normálne a aj sa to očakáva.

To je OK a všichni to chápou že nikdo neodejde když je tým na vrcholu ale půjde až se nebude dařit, to nikdo Luimu nevyčítá, ale všechny rozčilují nebo rozesmívají ty jeho neustálé kecy okolo, to nikdo jiný nedělá.

6 Likes

Keci to sú! Hlavne po Vianočných, moja rodina a navždy Mercedes. V histórii ale aj dnes boli a sú aj lojálnejší jazdci ktorý svoj potápajúci tým neopustili, bolo ich veľa ale najviac mi utkvel Fittipaldi keď neopustil bratov tým copersucar a to bol pán jazdec. Chápem aj to že vzťahy v týme môžu byť narušené ale zjavne to nie je Hamiltonov prípad, lebo je to , detský sen" xD Lojalitu dnes ukazuje Lando, ktorý už zažil s McL. vrcholy a pády ale zostal a bojoval spolu s týmom , čo sa mu konečne vyplatilo a tiež si myslím že len tak neopustí tým, lebo lanárený bol a možností odísť mal stále, boli to naozaj dobré ponuky. Čas ukáže ako mu to dlho vydrží a či vôbec niekedy opustí McL. Sám som zvedavý aký lojálny bude Verstapen, tam ale v RB je to vzťahovo veľmi zložité tam by som lojalite veľkú váhu neprikladal.

2 Likes

Jak pisu, je to problem pro me, nikdo jinej to tak pravdepodobne nema. Tak jako nekomu vadi chovani Maxe, nekomu Alonsa, nekomu Norise, tak me proste vadi tohle. Odejit? Proc ne? Auto bylo spatne, fajn. Je spatne, fajn. Je to jeho zivot. Ale proc tu recni :

“My žijeme, aby sme víťazili. Keď nevyhrávate, musíte zmeniť svoju perspektívu. Vtedy je to o doháňaní, o zlepšovaní sa. Je to o zjednotení sa: Ako sa dokážeme zlepšiť? Ako sa vrátime tam, kde chceme byť a dáme všetkých dokopy? Túto skúsenosť som si skutočne užil, ale po troch rokoch v rade si hovorím: Okej, už mám toho dosť, vráťme sa tam, kam patríme!”

Nevim jestli je to dobry preklad, ale on si to skutecne uzil? OK, ma toho dost, ale kdo se bude vracet kam patri? On, nebo Mercedes? Nebo kdo vlastne?

Prestupem do Ferrari myslel jen na sebe. Je to OK? Je. Asi se shodneme, ze urcite bude sebe povazovat za jednoho z nejlepsich pilotu soucasnosti, nebo mozna i nejlepsiho. Tak asi to s nima tak dobre myslet nemuze kdyz odchazi ne? Tak proc tady dela, jak ho to strasne mrzi atd. To uz je nekolikatej pripad.

Ne nemysli to dobre s Mercedesem. Ted to mysli dobre s Ferrari. Neverim ze si preje progres Mercedesu. Pak se divi ze dostava hloupe otazky, jestli mu nevadi ze uz ve Ferrari nesedi. Sory jako.

Ale dost. Nemam ho rad. Treba tam hledam neco co tam neni.

Keby Mercedes nemal za sebou tazke sezony, tak Lewis v zivote neodide. :smiley:

2 Likes

Každý má právo na svoj názor či už to je futbal Ronaldo či Messi, v tenise Djokovic, Nadal či Federer. Pre mňa v F1 je najlepší Schumacher ale oceňujem Hamiltonove kvality i ked sa nestotožnujem s jeho názormi a považujem niektorých jazdcov na vyššej úrovni ako je on.

3 Likes

“Coming out” niektorých prispievateľov ohľadom odporu až nenávisti k Hamiltonovi pôsobí komicky až úsmevne. Neviem si predstaviť, ako museli trpieť, keď Hamilton vyhrával jednu VC za druhou a to niekoľko rokov. Zdalo by sa, že teraz keď je Hamilton vyše 2 roky na suchu, sú konečne spokojní a vyrovnaní. Ale nie sú… Prečo asi?

Jaké vrcholy zažil Lando s McL?

Ak pre teba neznamená byť v týme ktorému sa darí a mohol aj vyhrať najmenej 2x a následne boli na tom dosť zle 2x na začiatku sezón 22 a 23 tak neviem ako by som to inak definoval aby si pochopil ako som to myslel a aj napísal. Nie vždy musí byť myslený vrchol len majster sveta veď aj víťaz veľkej ceny je mimoriadne veľký úspech, samozrejme ak ale máš dominantné auto a vyhrávaš jednu cenu za druhou, stráca víťazstvo hodnotu niečoho výnimočného. Je taká doba , že dominujú dlhodobo len 3 značky /éra Ferr. RB, Merc. a znovu RB/ Dufam že to prestane a že víťazstvo na VC sa znovu bude pokladať za veľký úspech, teda aj niečo také čo som nazval vrcholom. Dúfam že Ti to stačí

McLaren měl (a doufám má) vrcholy jinde.
Vrchol doufám ještě přijde. Tohle je takovej kopeček.