Hamiltona možno nahradí Vettel, hovorí Ralf Schumacher. Russell vraj nemá na to byť lídrom | Magazín F1 - F1online.sk

Šance je tam u Alonsa asi jen 57%, dle kurzů. Za faktickou tabulku máš plus.

1 Like

Evka, od teba sa este mame vsetci vela co ucit :wink:

Jéžiš, jen to ne :smile: . To se začnu bát vůbec něco napsat…

Takže 43%? To beru. :slight_smile:

Ano, 43% že to bude někdo jiný. Překvapilo mě ale to málo pro Antonelliho, asi vsadim mega, co kdyby.

Nevím jaký jsou limity, ale v ČR můžeš v kurzových sázkách vyhrát maximálně 10 mega čistého.
Nebo minimálně na tipáči.

Na toto som narazal, sam v tom mam medzery ale to je na inu debatu v iny cas a na inom mieste :smile:

1 Like

Ty musíš strašně trpět když to takhle zveřejňuješ :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Proč? Naopak se tu spoustu lidí tebou nechá inspirovat :slightly_smiling_face:

úsmevný preklep

2 Likes

Že by potom taky přestali psát? To pro diskuzi taky není ideální :smile: .

1 Like

To určitě ne, bylo myšleno k přístupu na diskutování :slightly_smiling_face: chce to nadhled a brát to, jako pozitivní záležitost, ne negativní (diskutovat tady) :slightly_smiling_face:

Tak psát by mohli, ale nesměl by nikdo psát nic negativního :open_mouth:

…I když, taky píšeš o spojení Hama a Leclerca ve Ferrari s určitým negativismem, nebo jsem z toho u tebe dostal takový pocit.

1 Like

Jestli je to negativismus nevím. Z mého pohledu Hamiltona určitě chápu, nemá vůbec co ztratit, může jenom získat (nepočítám nějakou ztrátu pověsti, poškození jména a tak, na to celkem nevěřím). Od Ferrari mi to připadá jako marketingová bomba, ale k Leclercovi jako zvláštní krok a moc nevěřím ani tomu, že z toho měl radost, to postrádá jakoukoli logiku. Takže jsem určitě zvědavá, jak jim to tam půjde všechno dohromady - asi tak.

5 Likes

No rozhodne jeden z pilotov bude velmi nestastny na konci sezony (za predpokladu, ze Ferrari bude mat vitazne auto). :smiley:

No, máš na to nějaký názor, či pochybnost založenou na nějakých skutečnostech. Já to zde vidím i u Vettela, takže bych to uplně neškatulkoval do roviny že buď se na to musíme koukat jako na bombu nebo jako propadák, rozuměj v tvém případě do roviny veleúspěšného pilota nebo věčná připomínka bolestivých porážek. Mezi tím je spousta cest a když nic, tak ten negativismus z jeho výkonů je tam též oprávněný.

2 Likes

Děkuji za diskuzi.

2 Likes

Nemusíš děkovat, důležité je že jsme se někam dostali.

1 Like

Cíl Ferrari by měl být právě to vítězné auto, z pohledu týmu je v podstatě jedno, kdo s ním bude vyhrávat. Pokud ale nastane soupeření uvnitř týmu, hrozí, že to postup a požadované zlepšování poškodí, to není nic záhadného. Proto jsem čekala, že začnou budovat tým kolem Leclerca, což je jejich odchovanec a dosud se zdálo, že na něm budou stavět, ne, že mu přivedou takovou konkurenci. Ale uvidíme, všechno možné se může stát ještě během letošní sezóny.

2 Likes

Veď toto. Ale keď budú mať auto na titul, tak rozklad tímu zvnútra je istý. Hamilton potrebuje 8. titul a Leclerc prvý. Tam ani jeden neustúpi. A keď nebudú mať auto dosť dominantné, tak sa zopakuje sezóna 2007 v podaní McLarenu, že titul zoberie niekto tretí (napríklad Max v RB alebo pilot Mercedesu ak to bude až v 2026).

3 Likes