Šance je tam u Alonsa asi jen 57%, dle kurzů. Za faktickou tabulku máš plus.
Evka, od teba sa este mame vsetci vela co ucit
Jéžiš, jen to ne . To se začnu bát vůbec něco napsat…
Takže 43%? To beru.
Ano, 43% že to bude někdo jiný. Překvapilo mě ale to málo pro Antonelliho, asi vsadim mega, co kdyby.
Nevím jaký jsou limity, ale v ČR můžeš v kurzových sázkách vyhrát maximálně 10 mega čistého.
Nebo minimálně na tipáči.
Na toto som narazal, sam v tom mam medzery ale to je na inu debatu v iny cas a na inom mieste
Ty musíš strašně trpět když to takhle zveřejňuješ
Proč? Naopak se tu spoustu lidí tebou nechá inspirovat
Že by potom taky přestali psát? To pro diskuzi taky není ideální .
To určitě ne, bylo myšleno k přístupu na diskutování chce to nadhled a brát to, jako pozitivní záležitost, ne negativní (diskutovat tady)
Tak psát by mohli, ale nesměl by nikdo psát nic negativního
…I když, taky píšeš o spojení Hama a Leclerca ve Ferrari s určitým negativismem, nebo jsem z toho u tebe dostal takový pocit.
Jestli je to negativismus nevím. Z mého pohledu Hamiltona určitě chápu, nemá vůbec co ztratit, může jenom získat (nepočítám nějakou ztrátu pověsti, poškození jména a tak, na to celkem nevěřím). Od Ferrari mi to připadá jako marketingová bomba, ale k Leclercovi jako zvláštní krok a moc nevěřím ani tomu, že z toho měl radost, to postrádá jakoukoli logiku. Takže jsem určitě zvědavá, jak jim to tam půjde všechno dohromady - asi tak.
No rozhodne jeden z pilotov bude velmi nestastny na konci sezony (za predpokladu, ze Ferrari bude mat vitazne auto).
No, máš na to nějaký názor, či pochybnost založenou na nějakých skutečnostech. Já to zde vidím i u Vettela, takže bych to uplně neškatulkoval do roviny že buď se na to musíme koukat jako na bombu nebo jako propadák, rozuměj v tvém případě do roviny veleúspěšného pilota nebo věčná připomínka bolestivých porážek. Mezi tím je spousta cest a když nic, tak ten negativismus z jeho výkonů je tam též oprávněný.
Děkuji za diskuzi.
Nemusíš děkovat, důležité je že jsme se někam dostali.
Cíl Ferrari by měl být právě to vítězné auto, z pohledu týmu je v podstatě jedno, kdo s ním bude vyhrávat. Pokud ale nastane soupeření uvnitř týmu, hrozí, že to postup a požadované zlepšování poškodí, to není nic záhadného. Proto jsem čekala, že začnou budovat tým kolem Leclerca, což je jejich odchovanec a dosud se zdálo, že na něm budou stavět, ne, že mu přivedou takovou konkurenci. Ale uvidíme, všechno možné se může stát ještě během letošní sezóny.
Veď toto. Ale keď budú mať auto na titul, tak rozklad tímu zvnútra je istý. Hamilton potrebuje 8. titul a Leclerc prvý. Tam ani jeden neustúpi. A keď nebudú mať auto dosť dominantné, tak sa zopakuje sezóna 2007 v podaní McLarenu, že titul zoberie niekto tretí (napríklad Max v RB alebo pilot Mercedesu ak to bude až v 2026).