Hamiltona hnevali pneumatiky z doby ľadovej: Celý čas som sa šmýkal | Magazín F1 - F1online.sk

S výnimkou Georgea Russella je Lewis Hamilton jediným pilotom na štartovom rošte, ktorý dorazil do cieľa na pozícii, z ktorej vyštartoval. Vzhľadom na problémy McLarenu to však nie je dobrá vizitka. Sedemnásobný šampión vysvetlil svoje žalostné tempo problémami s pneumatikami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/245425/hamiltona-hnevali-pneumatiky-z-doby-ladovej-cely-cas-som-sa-smykal

Ked to nejde tak sa treba na nieco vyhovoriť teamova dvojka mala tie iste pneu a jazdila teda lepsie :joy:

1 lajk

To teraz o čom točíš? Prestaň trepať somariny, pitomče. Leclerc získal 2. miesto v kvalite len vďaka Lewisovi a stratil ho, ani nevedel kedy. Musíš byť riadne nametený, že potíš také drísty. Na čom fičíš?

1 lajk

No čo vlastiku doslo na moje slova?skus si pozriet co za hluposti si tu po Spanielsku o Luim napisal .ale chapem uz si zabudol predsa len uz maš na to aj vek :joy:

Ak som podľa Teba starý, potom je jasné, kde chodíš na tie sprosté kecy.
Mládi -blbost, ako hovoria v Čachách. V tvojom prípade to platí dvojnásobne. V noci by si nemal chodiť po chodbe.

1 lajk

Ešte ze sme na Slovensku vsak? Ty Čachach :joy:

Hranicami to nevylepšíš.

1 lajk

Ano to ze Lui dnes zasa dostal ma frak :joy:

1. štartoval, 6. skončil. Kvalifikačný šoumen Leclerc štartova 2. (vďaka Lewisovi) a skončil 4.
    Ak nevieš rátať, pomôž si prstami.
1 lajk

A co ma ta tvoja uvaha spoločne s tym ze Charles bol dnes rýchlejší??

Akože, oproti komu bol rýchlejší? Veď ho dali dole traja, čo boli za ním. Prišiel o tri fleky ani nevedel ako.

1 lajk

No skus porozmyslat snad na to prides :joy:

Nie je o čom. Výsledky sú nad slnko jasnejšie. Prestaň si cucať palec a zrátaj si to.

1 lajk

Ved je jasne ze Charles bol rychlejsi ako Lui ved to mi nemusis pripomínať ja viem :joy:

s nim nebojuj to je miestny “fanusik” Hamiltona :joy:

2 lajkov

Je to pitomec, ale už mám lepšiu zábavu.

2 lajkov

Chválím dokonalý výběr i příbor hodný pořádného chlapa. :+1:

1 lajk

Ďakujem. Nie je nič lepšie, ako sa dobre napapkať. :face_savoring_food:

1 lajk

Taky mi do domácnosti zabloudila jedna speciální pochutina.

2 lajkov