Hamilton zrejme dopil svoj posledný Monster. Od nového roka môže spojiť sily s Celsius | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 09:44

Prestup Lewisa Hamiltona z Mercedesu do Ferrari bude mať značný dopad nielen na samotné stajne a ich fanúšikovské tábory, ale aj na tímové partnerstvá a sponzorov. Jednou z noviniek je aj ukončenie dlhoročnej spolupráce Lewisa Hamiltona s výrobcom energetických nápojov Monster. Od budúcej sezóny má podľa dostupných informácií začať piť “energeťáky” Celsius.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184524/hamilton-zrejme-dopil-svoj-posledny-monster-od-noveho-roka-moze-spojit-sily-s-celsius

Myslím si, že Hamík aj tak v živote reálne pil Monster možno pár krát, resp. veľmi málo.

Po ochutnávke jednej z plechoviek Monster Lewis Hamilton edition, som presvedčený, že nedopil ani tu jednu :sweat_smile:

1 Like

Ten (LH edition) som dávnejšie raz alebo dva krát mal a bol celkom dobrý, tuším mal príchuť mango. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jestli to nahodou nebyla zero sugar, ty jsou obecne k nepiti.

1 Like

No práveže bol, plechovku však mám odloženú

1 Like

1 Like

No, zero sugar byla spatna volba, chutna to jak myci prostredek :stuck_out_tongue_winking_eye:

A není? Já třeba kofolou čistím alpakové lžičky. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nemam zkusenost, ale sakra objevil jsem na kapote dent, doporucte mi nekdo nejaky overeny repair set, dik!

Co to je?
image

2 Likes

Vada laku, klasika.

Zkus použít @HellHogr ovy klapky na oči. :slightly_smiling_face: