Hamilton zložil poklonu Vettelovi: Ako človek bol najvšestrannejší zo všetkých | Magazín F1 - F1online.sk

Sebastian Vettel si od Formuly 1 a celkovo motoršportu naďalej drží odstup. Pri jeho odchode z Formuly 1 v roku 2022 si mnohí mysleli, že ho ešte uvidíme súťažiť, ak nie v F1, tak v inej kategórii. Sebastian sa však stal otcom a farmárom „na plný úväzok“ a momentálne žije skôr v ústraní.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218056/hamilton-zlozil-poklonu-vettelovi-ako-clovek-bol-najvsestrannejsi-zo-vsetkych

Thank you, Lewis. :+1:

4 Likes

Ja som nechápal, keď Vettel vymenoval všetkých šampiónov F1, veď to nie je normálne. :slight_smile:

5 Likes

Myslim si, ze kazdy dosledny clovek vie o svojom pracovisku co najviac.

1 Like

Je jedno, co si myslis ty, nikto iny z pilotov to vtedy nedokazal.

V sucasnosti je este Max taky ako bol kedysi Vettel, ze vie velmi vela o celej F1 vratane historie.

Ak by to bolo jedno, je ti to ukradnute. Ale sam si dokazom opaku :+1: :wave:
EDIT: Posli nejake vysledky pisomnych testov jazdcov z historie a sucastnosti F1, nech vieme ze to naozaj nikto nedokazal a ze je Verstapen zase v niecom jediny na svete :smiley:

1 Like

Prostě měl rád formuli a zajímal se o ni už jako kluk. To pak vleze do hlavy samo.

2 Likes

vetel sa dufam este do f1 vrati ako nejaky tech poradca ci inzinier, o tom vzdy hovoril a hlavu na to ma.

4 Likes

Nech ho, chce si vždycky myslet, že má pravdu. :grinning:

1 Like

Juki sa tusim dostal 3 roky dozadu a potom povedal zle :smiley:

1 Like

Nemusel by napřed být inženýr, aby se vratil do F1 jako inženýr? :thinking: :smiley:

Nejlepší byl, jak jinak, Kimi… Po poučení, že má pokračovat dokud se nesplete, řekl už nevím ke kterému roku “Tak jsem vyhrál já” a šel domů :smile: .

6 Likes

Vettel je kromě toho znám jako opravdu velmi inteligentní člověk. Když se to dá se zálibou dohromady :woman_shrugging:.

9 Likes

Mezi elitu patřil i Mika Hakkinen. Bohužel to příliš brzy zabalil.

2 Likes

Jistěže, ještě aby dvojnásobný mistr světa nebyl považovaný za elitu! K tomu je tak trochu náš. Když si u nás našel životní štěstí, tak si ho musíme považovat :slight_smile: .

2 Likes

Podle růžového nosu se mu u nás asi hodně líbí. Nebo se u nás tak moc rozmazlil teplem, že už ve své domovině mrzne.
Kromě české manželky je Mika hodně velký sympaťák. :+1:

1 Like

Mika bol charakter a pan jazdec :slight_smile:
Maloktory viacnasobny MS ma tak cisty “register trestov” v zmysle ferovosti…

Myslim ze po roku 2000 kde tesne neziskal treti titul “vyhorel” a bez potrebnej motivacie sa to neda a nestalo mu to za tu psychiku (Rosberg by vedel hovorit) a uz mal ine priority, ale ano, velmi chybal :slight_smile:

Inak mal vlastne smolu, ze pocas svojej kariery v F1 mal vlastne za svojho hl. rivala tak silneho supera akym bol Schumacher a Ferrari neskor vybudovalo nepremozitelne imperium, zatial co McLaren bol tak trochu v nemilosti :slight_smile:

5 Likes

Tak to v F1 chodí. Jednou dělaly šňůru Lotusy, pak Williamsy, Ferrari, Mclareny, Mercedesy a dnes RB.
Kdopak je asi další na řadě?

Uvidime :slight_smile:
Cynik by povedal ze neviem, ale Ferrari nie :sweat_smile:
Pritom by si ich fans “zasluzili” a Charlesa mi je luto… Ale mozno motyka vystreli.
Osobne favorizujem asi Mercedes, ale velmi zvedavy budem na AM, bude to (snad) zaujimave :slight_smile:

Jen aby jsme se nedivili. F1 bývá plná nečekaných překvapení. Ale samozřejmě nejvíce šancí dávám mercedesu.

1 Like