Hamilton žiari: Dostať sa sem mi trvalo celý rok | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa niekoľko mesiacov vo Ferrari len hľadal a ovocie jeho práce sa rodilo pomaly. V mexickej kvalifikácii sa však prvýkrát v tomto roku dokázal dostať na kvalifikačné pódium. Po sobote mal na tvári úsmev od ucha k uchu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217702/hamilton-ziari-dostat-sa-sem-mi-trvalo-cely-rok

Som naozaj prekvapený, že Ferrari podalo taký výkon. Asi to bude naozaj tým, že tu sa im tá podlaha až tak neopotrebuje, ako na iných okruhoch a teda z toho dokážu vyťažiť viac, ako inde … Držím im palce … :smiley:

4 Likes

Minulý rok se Ferrari v Mexiku taky dařilo, tam měl snad Sainz PP o 0,2s.

1 Like

Par km ve vedeni by si Lewis zaslouzil, tesim se na start a prvni kola 🫅🏽

Trend je konecne pozitivny, Hamilton sa po letnej prestavke zlepsuje, prestal vyplakavat a zrejme na sebe maka a hned sa na to lepsie pozera.

1 Like

Ferrari super, dnes by to chcelo pre obidvoch jazdcov pódium, ideálne s víťazstvom.

Z technickeho hlediska to win asi nebude mozne.

S Ferrari to konečne nevyzerá najhoršie.
Víťazstvo by asi bolo veľkým prekvapením, ale ktovie čo sa stane po štarte.
Smutné je len to, že ak by takto za Leclercom skočil Sainz, tak by to bol neúspech.
Tak snáď nebudeme čakať ďalší rok za PP.

Najlepšia dvojica Ferrari. Keby tam bývali viac
1000006097

Je to škoda no, kdy padne Vassuerova hlava a půjde tam ten z WEC?

Ten tam nechce ísť pokiaľ vedenie (Vigna, Vasseur) budú mať istý prístup ako doteraz

A má na výběr? Když mu to nařídí, tak musí ne? Ferrari je rodina v rodině se neodmlouvá. :slight_smile: :smiley:

Nie odmietol. On je zamestnanec AF Corsa. On není zamestnanec Ferrari.

1 Like

Ferrari si nerozbije tym WEC.

Inak keď sme u toho feedbacku. Leclercove objavili počas Austin šprintu aj Hamilton prevzal a zahrnul do setupu.
image

1 Like