Hamilton žiada zmenu vo vedení FIA: Niečo také je skrátka neprijateľné | Magazín F1 - F1online.sk

Orginály většinou patří týmům a jezdci dostávají kopie.

No tím to řekl bych Ferdo nebude, to bude hádám určitá forma jeho protestu :thinking: Ale třeba jen nějaký omyl :man_shrugging:

Tu cenu za 3 místo opravdu přenechal jednomu z jeho fanoušků

Nebyl to jeden z jeho bodygardů?

Nákladní Iljušin z roku 1981, vezli jsme 35T a vypadalo to, že se neodlepíme od země. Přistávali jsme na runway z hlíny a všude ptáků jak někde v rezervaci.
Letěli jsme v 6000m a posádka hrála karty. Já seděl v nákladním prostoru, kde možná mrzlo…
Docela zážitek :smiley:

3 Likes

Věříš, že Ti docela závidím. Takový zážitek se jen tak z mysli nevymaže. :slightly_smiling_face:

Asi ano, já mám tyhle akce místo relaxace na pláži, vůbec bych tam nemusel být, vlastně ani neměl.

Jsem našel obrázek toho monstra

Co to je relaxace na pláži? Dyť to musí být neskutečná nuda, to bych nedal.

Většina to má ráda :thinking:

Tomu nerozumím. Pláž je dobrá tak pro malé děti, kteří si můžou stavět bábovičky a třeba i staré lidi, kteří už mají problém s pohybem, ale pro člověka v aktívním věku to musí být nesnesitelné.

35 tun, to je jeden tank T55.

1 Like

Asi to máš taky jako já v hlavě pomotané, jak mi občas někdo tvrdí :smiley:.

1 Like

Nejspíše ano. A já pořád proč na mě lidi tak divně zíraj když jim řeknu, že bych si chtěl vyskočit s padákem. :grin:

1 Like

2 Likes

Fuj… To je ale hnusná cena.

Nějakej fanda RedBullu z FIA okradl Hama i o tohle :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Taky Ti to připomíná retro teleskopický kelímek?

Proc zrovna on, HAM vyhlasil soutez o bezcennou trofej?

Připomíná mi to nejaky upomínkovo-reklamní předmět po exkurzi ve FIA. :grin:
Opravdu hnus. :grin:

Máš pravdu, to už rovnou mohli rozdávat vlaječky a odznaky. :slightly_smiling_face:

Tak ale šetří přírodu, proto nedělají víc fancy ceny, ale jenom se letělo do Baku :shushing_face: