Hamilton žiada zmenu vo vedení FIA: Niečo také je skrátka neprijateľné | Magazín F1 - F1online.sk

Alespoň jsem podpořil dobrou věc. :slightly_smiling_face:

Hlavně, že Ti to chutná.
Já dnes taky požužlávám barvičku.

Tam je vymackanej @HellHogr?

Však je to pojmenovaný podle tebe tady ta edice

To bych měl to pivčo kousat. :joy:

Neodolam, mam tady dva vonave kamose, dejte tip jak je co nejchutneji poslat na onen svet :drooling_face:

Určitě křen… To je základ. :grin:

2 Likes

Asi pujdou na kolecka, zasypu je cibuli a do trouby, k tomu horcici, kren a okurcicku :beer:

Klobásky jsou prý nejlepší s jitrnicovou oblohou.

HRN295709_michreznik_07

Uf, na tohle uz je pozde, ale diky :wink: uvazuju jeste cervenou repu, tu miluji

Červená řepa na jemno strouhaná s křenem je vynikající. Té jsem dokázal jen tak na chuť spořádat u telky celou sedmičku. :yum:

Repa je v klidu, mnam, skoda ze nejsou rohy.

S parohama si nevystačíš? :grin:

1 Like

Teď čtu, že jste na závěr ještě dostali i ledovou sprchu.

Ani ne… Bylo to očekávané a bylo to cítit…
Mělo to být tak 2-6 :slight_smile:

1 Like

Tak to jste nehráli nic moc. Oceňuji střízlivý pohled domácího fanouška. Většinou za prohru můžou rozhodčí, klimatické jevy, nebo jiné nepředpovídatelné příčiny.

To víš… jak hráli ve středu 120minut (ještě proti fyzicky nejlepšímu v lize), tak to tihle průměrní hráči neutáhnou. :slight_smile:
Od první minuty bylo jasné, kdo vyhraje. :smiley:

Kdyby ses neladoval klobasou a běhal na hřišti…

Za to určitě můžou vyhřívané trávníky. Příjemné teploučko musí hráče hodně uspávat. :grin:
Jestli měli ve středu těžký zápas, tak se dá prohra omluvit.
Baník už dlouhé léta není nic moc. Prý každého dobrého hráče okamžitě zpeněží a pak čekají na další zázrak.

Hamilton si prý trofej za 3. místo na předávání cen FIA nejenže neodvezl domů, ale sám ji předal jednomu z účastníků galavečera FIA. :thinking: