Hamilton žiada zmenu vo vedení FIA: Niečo také je skrátka neprijateľné | Magazín F1 - F1online.sk

To se začalo jednat no, ale nebylo to rozhodnutý

to já vím, že s tím mám pravdu :smiley:

V té době ještě McL o Hondě ani nepřemýšlel.
Teprve až se McL z Merglu vyplatil, tak nejdříve hledali titulárního sponzora a když se žádný nenašel, tak se dohodli s Hondou.

Ale Honda neřešila přece zalepení titulárního sponzora. Dennis chtěl McL čistě “McLarenský” a jak píše Puff, Mercedes měl zase svoje zájmy. Problém byl, že Dennis už trpěl paranoiou, že Mercedes i jako dodavatel bude McL potápět a proto šel do Hondy a to v době, kdy za a) se vědělo, že Honda začne s vývojem hybridů pozdě a za b) bez velké finanční rezervy skupiny McLaren s tímhle přechodem

1 Like

Který titulární sponzor v té době dával týmu 100 mega a k tomu ještě motory zadara?
Takový balík nikdo nedostává ani dnes.

Třeba Mercedes svému týmu? :grinning:

A copak, snad se Ti nevrátila rýma?

Tak Ferda psal o titulárním sponzorovi s motorama. Ale nikdo takový nikdo nebyl. Honda nebyla titulární sponzor, ale “čistě” dodavatel motorů. Jako Mercedes má své dvě divize, kde jedna dodává motory své druhé druhé divizi, snad si nemyslíš, že Mercedes F1 tým se platí sám za svojí existenci? to platí automobilka a pár dalších akcionářů za to, že tam bude právě jméno Mercedes v F1

Co to zase meleš za hlouposti?
Lysohlávky?

Copak ty nevíš, že F1 tým Mercedesu není to stejný, jako výrobce motorů Mercedesu pro F1 a ani to stejný, jako automobilka Mercedes?

Já vím, že f1 Mercedes je zákazníkem Mercedes AMG HPP…
Jsou to 2 samostatné firmy.
Ale samozřejmě výhody takové, že jsou tovární.

No a kdo je vlastníkem Mercedes AMG HPP a kdo je vlastníkem Mercedes F1 týmu?

Mě z toho zkoušíš, když víš, že to vím nebo co? :smiley:

No zkouším. Protože rozložení vlastníků se liší :stuck_out_tongue:

Tak psal jsem to tu asi 10x už … :smiley:

Nepsal, jen si kopíroval co jsem psal já :smiley:

Napíš mi, kdo vlastní HPP a F1 tým. :slight_smile:

Proč bych ti to psal, když tvrdíš, že to víš :stuck_out_tongue:

Asi jsem to psal špatně, když se mě furt ptáš. :smiley: