Hamilton zaujal kritickejší postoj: Nepočúvali ma, pritom viem, čo auto potrebuje | Magazín F1 - F1online.sk

Konečne niekto napísal zmysluplný komentár, bez hejtovania.

V tomto si jej zastanem. Jediny co daval spravny feedback bol russel. A preco? Lebo mu to pomahalo ziskavat body. Tak potom dilema je, ze ako russel mohol zbierat body a porazit lewisa ked auto potrebovalo to co navrhoval hamilton? :thinking:

To co potom stavali auto na russela? Na ich novacika? Na toho co chodil namiesto modnych prehliadok na trenazer a do továrne pomahat vyvijat auto? Vsak to je blbosť no nie?

A najma russel mal iste vyjadrenia po bahrajne, ktore suviseli s ich shitcarom atd a lewis pozitivne naladeny. Ale hlavne je, ze ho neposluchali aj ked vedel co auto potrebuje. Raz tak raz tak. To iste ako ide eko green ale rad by natáčal topgun :man_facepalming:.

A este auto neposkakuje, zuby ma na správnom mieste, mozog je v poriadku atd atd… Takze minuly rok teda mozog nemql v poriadku. Spravne chapem :thinking:. Mozno ked minuly rok to skakalo a nemal v poriadku mozog tak mozno mal skreslene informacie co auto potrebuje… :joy:

1 Like

… tak to je velký omyl, žel Alonso se nechal vyprovokovat Hamovým trucováním který Alonsa nenechal jet a dodnes nevysvětlil proč a to naopak stálo titul Alonsa protože jemu dali trest +5. Ham tak v Maďarsku vyhrál a Alonsovi na konci tyhle body k titulu scházely.

doporučuji

… on Ham nebyl bez viny a nakonec tím že bojovali hlavně proti Alonsovi si to posrali sami.

2 Likes

Lepsie sa to nedalo napisat. Krasne zvyraznene podstatne body Sirovho vyjadrenia. Sam som chcel na to poukazat, ale predbehol si ma. :+1:

Motivator Sir, radost s nim pracovat. :grinning:

uz to nejeden pretekar nejedenkrat povedal, ze auto sa “nestavia na” niekoho. Inzinieri maju dostupne data a podla tych dat navrhnu simulacie a podla tych simulacii vyvijaju.
Krasny priklad za vsetky je Newey. On vie, ze rychle auta su “pointy”, s priklincovanyn predkom a lietajucim zadkom a tam vychadzaju simulacie najpriaznivejsie, problem je, ze niekto ako Gasly (a dalsi) s takym autom nevie jazdit.
Nedavno som tu postol vyborny rozhovor s Albonom, tam to krasne opisuje, ze ked si sadol do RB15 tak stak stacilo na volant fuknut a auto zatocilo.
Samozrejme, Redbull, ale ani ziadna ina stajna by nejak vyznamne neriesila dvojkoveho pilota, ked je jednotkovy pilot o 7 desatin na kolo rychlejsi. Je lacnejsie a menej riskantne najst lepsiu dvojku.

6 Likes

Ono nevíme konkrétně o čem mluví, asi mu nevoní nějaká vlastnost auta a ta i přes jeho námitky zůstala, jako prostě nevíme :man_shrugging:

1 Like

To je ten co nejezdí ani na simulátoru? :rofl: :rofl: šašci si vybrečí změnu pravidel a ono jim to nestačí

Bylo by zajímavé mít možnost porovnat současný vůz s vozem který vymyslel samotný Hamilton.

Říci, že auto musí mít větší přítlak, menší valivý i aerodynamický odpor, lepší pružení a kdovíco ještě je velice jednoduché, ale takový vůz vymyslet a pak i vyrobit je už zcela jiné kafe.

“Vy mě vůbec neposloucháte, auto potřebuje o 20 bodů více přítlaku a trochu méně oporu”
… aha :thinking: :smile:

1 Like

Před chvíli jsem přišel z tanečních a teprve se rozkoukávám a ještě u toho snídám a obědvám zároveň. :nerd_face:

Klasika, zvykli sme si za roky nie? :smiley:

2 Likes

Mercedes je zacarovany, konec lonske sezony nebyl nejhorsi, vyhrali zavod, koho by napadlo ze se posunou zpet.

Jedno z reseni je vice nez jednoduche, prijet na zavod s jednim odlehcenym W13, ale netusim jestli vubec lonske chassis odlehcili.

Dost by me zajimalo, jestli jsou auta technickym resenim zpetne kompatibilni…

Pokud se ve vyvoji chcete posouvat vpred a nejde to, casto je krok zpet resenim…

To skôr Ty podla loga nie ? :slight_smile:
Odkedy fandis Mercedesu a komu si fandil pre tym ?

Najväčšia psina je v tom, že tých 20 jazdcov mimo preteky možno spolu chodí na pivo, a za inou zábavou, a vy, česť výnimkám, sa tu žeriete ako pouliční hafani. Ste fakt trápni.

2 Likes

dik za upresnenie, tie tresty som si neuvedomil, kazdopadne snazil som sa priblizit pozadie vztahu medzi Hamiltonom a Alonsom lebo myslim si ze 90% ludi tu nevie tuto ich historiu a nevie preco ho Alonso nema v laske :slight_smile:

1 Like

Bože, však je toto len hnusný, namyslený chlap. “Kto som čo som, veľa si o sebe myslím…” Tak by si zaslúžil auto aspoň na úrovni Alpine, ešte má stále príliš dobré auto.

Nie ja som povedala že tamto vôbec nebol cieľ o kritiku len uznanie že dobre to nie je.

Zhadzovanie viny na iných a ja nič ja niw som v time ( zrazu keď inak drista kade chodí) je veľmi ine.

A toto ma od konštruktívneho ďaleko!

Ak sa tvarim ako mi na všetkých záleží tak takúto ■■■■■■■■ verejne nepoviem.

A hlavne mna ■■■■■ to že keď sa darí príde povedať Ako to spolu dali a aký sú Vserci uzastni.

Takto im naloží a za pol dňa video ako chodí po garáži a tlaicha aký sú uzastny všetci

Pokrytec.

Mna sklamal ako malo kto

V tomto kontexte to asi bolo robnako aj minulý rok….:kissing_heart: knihu o tom zatiaľ bohužiaľ nenapísali

@f1_fanboy Typicky Fan LH > presne tieto argumenty ja počúvam už od testov ( ešte skôr ako sa stali tie Preteky ) od celej skupiny.

Navyše to prvý raz ho Lewis porazil v pretekoch či čo ?

Ale ano vystihol si to. Ja fandím Tímu ! A fandím Russellovi aj preto že toto nikdy nerobil ! Nech bol v akých srackach. A presne preto ma takéto znevažovanie práce tých ľudí hnevá ! Presne preto ! A ja viem to z dobrého zdroja, že istú časť z nich toto dosť pobúrilo ver či nie……

Čo sa týka Lewisa do testov som s ním nemala problém …. Ale posledné týždne je to pre mna jedno veľké sklamanie tento človek….zw je pokrytec som o ňom tušila ale že az taký je sok. Je mi z toho smutno

2 Likes

Ano povedal im co monopost potrebuje … potrebuje KÓPIU REDBULLU . Nic lepsie v jeho hlave nemohlo svitnut. :rofl::rofl: