Lewis Hamilton mohol v nedeľu získať o tri majstrovské body viac, keby za bezpečnostným vozidlom neprezul na mäkké pneumatiky a nespadol za Georgea Russella. Veľmi by tým riskoval, ale toto riziko by bol ochotný podstúpiť, potvrdil na tlačovej konferencii.
Jemu je cela F1 urkadnuta, on sem chodi pisat iba 3slova stale dookola do kazdej newsky.
svedkovia, Lui, AD21
Toto su jeho top 3 slova, ktore pise vsade, ako papagaj. Aj ked bude newska o tom, kde je v meste najlepsia zmrzlina on sa tam zastavi a napise znova tie iste slova co vsade
On bol najvacsim fanusikom Hamiltona ked mal 10rokov. Razminul vsetky uspory na to, aby sa dostal na zavod a Ham mu nedal autogram, tak teraz ked je velky ‘‘15’’ tak ho nenavidi a hejtuje vsade. F1 mimochodom ani nesleduje, lebo vzdy ked nieco napise je mimo realitu
Pozri ja som Hamiltona v Mercedese vôbec nemusel, vsetko mu slo na ruku, megadieťa stasteny. To iste som mal s Vettelom.
Ale som dlhorocny fanusik ferarri a odvtedy co jazdi za cervenych tak Lewis je predsa “náš” a fandim mu.
U Teba mi to prijde ze nefandis nikomu, len hejtujes a rozsievas negativnu energiu.
Kasli na to, presmeruj ju do fandenia.
Ja som fandil Ferrari este za cias Schumiho a Kimiho ale to uz je davno prec teraz mi je Ferrari luto ze tam zobrali vyhasnuteho Luiho pritom tam maju slubneho Leclerca
Je to len o aute.
Koncom roku 2024 jasne najlepsia kára na roste.
Mat to takto cely rok, ziskal by s nim titul aj Carlos.
Ak daju Lewisovi najrychlejsie auto, tak im titul dodá, tu nejde o vek.
Nedali ho Alonsovi, nedali ho ani Vettelovi.
Lando ma titul tiez len preto, lebo mal najrychlejsie auto.
Ty si hlavne mal dostať penalizáciu za nespomalenie pod žltou vlajkou. Nikde sa nepíše totiž že máš možnosť ju prehliadnuť a že by to bolo poľahčujúce pravidlo.