Hamilton vytrápil fanúšikov aj seba: Keď som bol ôsmy, naprázdno som preglgol | Magazín F1 - F1online.sk

Tifosi mohli byť v kvalifikácii na VC Holandska značne frustrovaní z toho, čo na trati predvádzal Lewis Hamilton. S výnimkou posledného kola totiž nič nenasvedčovalo tomu, že práve pilot v aute s číslom 44 chce bojovať o tohtoročný titul. Napokon mal tento príbeh relatívne šťastný koniec.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/242454/hamilton-vytrapil-fanusikov-aj-seba-ked-som-bol-osmy-naprazdno-som-preglgol

Napokon bol Hamilton úspešný? Misia bola splnená? Čiže hlavnou úlohou bolo len predbehnúť Leclerca? Tak to sú mi teda nízke ciele. Čiže keby skončil Leclerc 11ty a on 10ty, tak by bol rovnako šťastný, že misia bola úspešná, teda čiastočne :man_facepalming:. V šprinte veľa vody nenamútil, tak hádam, keď je teraz spokojný, tak sa mu bude dariť lepšie…

1 lajk

Tak 40letý vs. 28letý ve svém prime, not bad.

mam skor pocit ze to v tej Q3 Leclerc nezvladol dobre ten posledny pokus, mal tam aj žltý sektor, ale maximalne by sa dostal pred hama na borcov vpredu by to nebolo… zajtra uvidime race pace