Hamilton vysvetľuje stratu: George šiel doľava, ja zas doprava | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton mal po prvých dvoch tréningoch dobrú náladu, no po sobote sme už taký široký úsmev nevideli. Vo viacerých ohľadoch sa totiž zopakoval scenár, ktorý je už sedemnásobnému majstrovi sveta verne známy. Výsledková jazda na húsenkovej dráhe sa však ešte nekončí, v sobotu môže prísť ďalší zvrat.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144679/hamilton-vysvetluje-stratu-george-siel-dolava-ja-zas-doprava

Už je to tady? Bude telemetrie? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Takze ako som vravela prehnal set Up a výnimočne si to aj uznal.

Ale inak jemu sa to nedeje …to len Russell vždy a preto nemôže viesť tím do budúcna. A stále je to dúfam zodpovednosť pilota.

Musel by tým získať veľmi veľkú výhodu v tempe aby sa mu to oplatilo je tam dosť rýchlych áut pred ním.

Som zvedavá ako to bude na RP.

Toto tvrdí, že obe autá focusovali viac na na Race tak uvidíme. RP mali minule roky solídnu len Q chýbala

Tak Bob měl pravdu.

Áno aj nie.

Toto neznamená že druhé auto slo plne na Q pace.

Skôr to pôsobí tak že podľa Lewisa našli lepší balans medzi tým ako on.

Idem pozrieť aj tlačovku GR ešte

Já jsem měl pravdu

Kdesi som počul, že vraj Toto od Marka kúpil jedno z jeho anti-Pérezových tlačítiek…

1 Like

Tomu never . Ved TW by nebol taky kruty aby to antiperezovske tlacidlo pouzil na GR. To nespravi buducej timovej jednotke. A Hamiltonove lepsie vysledky v zavodoch su istota bodov a hlavny adept na boj o titul :laughing: :sweat_smile: :grinning:

Hamilton este nikdy v zivote nepodal horsi vykon ako jeho kolega. Vzdy su to bud ine nastavenia alebo zahadna chyba, ktoru najde Wolff.

2 Likes

Nezapomeň na tuny senzorů navíc.

2 Likes

:clap: :clap: :clap:

1 Like

Příští rok tam bude takhle Alo

Alonso půjde do Premy místo Antonelliho. :smiley:

Bud si isty ze Alonzo tam nepojde

Ten tam půjde a ještě ti od tam zamává

Tomu neverim ale ak sa tam dostane a este mi odtial zamava tak budem pocteny :grinning: :grinning:

2 Likes

Sem zvědavý jestli ho bude Wolf omlouvat i teď když ví že přiští rok půjde pryč :laughing: :laughing:. Jinak po trénincích to Lui zase vychvaloval, po pár nepovedených závodech auto zase bude šrot :joy: :joy:

2 Likes