Nuž a rovnako ako Tota Wolffa, aj Hamiltona prekvapilo, že sa maršáli rozhodli odtlačiť Magnussenovo auto do boxov, a nie za bariéru, kde mali rozložený svoj stôl. “Celkovo mi nie je jasné to, prečo z toho miesta tlačili auto, keď ho mohli zatlačiť naspäť. Prečo ho, dopekla, tlačili? Viem prečo — len nerozumiem tomu, prečo sa tak rozhodli, pretože to nebolo nutné.”
Keď to pozrela moja žena ako občasný divák F1, povedala veď tam bolo veľkým BOX, BOX na zelenom podklade! Čiže reklama je krásna veľká ale skutočnú signalizáciu nenašla ani v spomalenom zábere. Gratulujem organizátorom !!! Keby je takto označené “odstavené” odpočívadlo na diaľnici tak mame o zábavu postarané
“Nespomínam si, že by vôbec niekedy bol toto indikátor toho, že sa zatvára boxová ulička. Nikdy som nevedel, že by to bolo na ľavej strane. Bola to pre mňa nová skúsenosť,” doplnil na margo svetelných panelov majster sveta z posledných rokov.
Ale ale, ako to, ze ine timy, dokazali vediet, ze sa do boxov nesmie? McLareny a aj dalsie timy neprezuli, a to boli McLareny na P2 a P3… a vlastne pod tlakom videli, ze Lewis ide do boxov
Ako to??
a Kosho: tam ziadne BOX BOX BOX na cervenom podklade nebolo Proste, to maju v pravidlach, ze cervene svetlo na tych svetlach nalavo pred vstupom znamena, ze Boxy su zavrete. Hamilton ma asi pravidla v pixi, s tym autom ich ani nevnima, ked si prakticky ako jediny s Giovinazzim nevsimli, ze tam ist nesmu…
bolo tam velkymipismenami na zelenom podklade box, box. To mal kosho na mysli, tiez ma to vcera zmiatlo kym som si uvedomil ze je to nejaka debilna reklama
a čo čakate sme v taliansku tak šetko robia nejak inak jak keby to robili na truc tieš ma na padlo prečo to auto tlačili do box ked tam sa dalo ho zatlačiť za barieru ale čo ved bola sranda na koniec škoda len že neboli divaci boli bysme ako v kravine potom čo predvedlo ferrari
A co tam mali sklopit rampu?
signalizacia je presne tam aby ju pilot videl. keby bola na pravej strane tak si ju uz vobec nikto nevsimne. BTW ked to bez problemov vidno na videu na laptope tak to urcite bez problemov vidno z auta.
Nevsimol si to nikto z inzinierov a nevsimol si to ani Lewis. Mozno sa sustredil na nieco na volante, pripadne hladal ocami odstaveny Haas, ktory cakal na pravej strane tak sa nepozeral pred seba.