Hamilton videl nový monopost vo veternom tuneli: Dúfam, že budeme konkurencieschopnejší | Magazín F1 - F1online.sk

Radši napiš něco smysluplného :grinning:

Můj názor je ten, že by celý stát měl volby ignorovat. Politické strany totiž dostávají za každý hlas peníze. Kdysi to byla tisícovka, dnes nevím a kdyby je nikdo nevolil, tak politikům tyhle peníze pořádně chyběly.
Teprve potom by si uvědomili, že jejích kecům už nikdo nevěří, ale že musí za ně mluvit činy.

Absolutně nevím, co je 22.5… :smiley:

Jedno z mých velkých životních zklamání jste :grinning:

Ještě vám chvíli nechám…

Nemam predstavu o cenach v CR, ale zhodou okolnosti som aj ja bol dnes v Polsku - ale plny kosik vsetkeho.
V Metre by som za to iste dal o cca 60-80€ viac
Ovocie, zelenina, maso, mlieko, syry, salamky, jogogurty, pecivo - vsetko cca o polovicu lacnejsie.
Kurz 4,33 ZLT za 1 EUR
Napr. vykostene stehna - cena za 1,93 kg bola 3€ a u nas by som za 1kg dal 6-7€ takze mam skoro 2 kg za cenu 0,5 kg a to iste kuracie prsia, rebra, ryby, mlieko ani nehovorim - bezlaktozove (mozem pit aj klasiku, ale na cvicenie mi toto rychlejsie travi :rofl:) v SR 2€ za 1,5 % a v PL 0,8€ na kartone usetrenych 14,4€
Nebudem pisat dalej lebo cervena paprika, salat, kazde ovocie, pracie gely (kupoval som Persil gel 45ks na Alze 22€ - tam za 3 balenia toho isteho Persilu 45ks som dal 23€ :rofl::rofl::rofl:)
Este doplnim cesta tam aj soat zo Ziliny do Milowky ma stoji 8-10€ podla toho ci sa ponahlam.
Navyse prijemny cas straveny s manzelkou na cestach.
Tak som prispel aj nakupmi ked nam skoncila sezona :rofl::rofl::rofl:

1 Like

Tak to jsem rád, že sis našel :slight_smile:
Co jsem chtěl já, tak bohužel…
Už tam nejedu…

U nás se má lid zase dobře… :slight_smile:

1 Like

Fyalo octup už nebude? :pensive:

Jasne ze ked z 0vej DPH stupnu na 20% tak to uz nebude take fajne - ale stale asi lepsie - vzdy tam bol lepsi vyber a lacnejsi.
Nikde to nie je optimal - kazda krajina ma svoje, ale v SR sa nam to trosku (dost) zamotava. Mame uz len jedneho rodica (ja a manzelka - zo 4roch) a ak nebude ani ten - tradaaaaa - presunieme asi vserko do CR a hotovo.
Rodina v Prahe, Mlada Boleslav, Mnichovo Hradiste a Kralův Dvůr - narodeni sme obaja za CSSR, takze aj ceske obcianstvo v poho a rychlo (narok kvoli narodeniu v spol. state) a oprasime ř z pesniciek pri ohni a zbohom a satecek :rofl:
Ale este nekvapla posledna kvapka - cakam…

To, ze zo Ziliny sa ti oplati chodit nakupovat do Polska je ok. Ale to, ze z BA sa oplati chodit nakupovat do Rakuska, to uz je co povedat. :smiley: Ceny su sice vyssie ako v Polsku, ale veci ovela kvalitnejsie ako na Slovensku a vacsina za rovnaku cenu. :slight_smile:

4 Likes

Můžeš mi dát ten odkaz, dík.

Praha to je jinej vesmír… Takže tam ne… V Praze nežijou ani pražáci… každej chytrej bydlí ve vesnicích okolo a dojíždí…

Záleží, co máte za zaměstnání…
Králův Dvůr může být v pohodě na dojíždění do PHY.

1 Like

Tobě to nějak vrtá hlavou. :stuck_out_tongue:

1 Like

Zaujimave, ze Puff ani psik Hogrik nevyvratili to, co Okamura zdielal, ale namiesto toho riesia co je Okamura zac (co je uplne irelevantne, kedze som sa pytal na Fialu). :smiley:

Z toho usudzujem, ze asi to bude relevantne (Okamuru som registroval naposledy tak 5-7 rokov dozadu ohladom migracie, ze podporoval Salviniho, inak neviem co je za politika, takze mam nezaujaty pohlad). Keby si sem dal Okamurove video ako naklada na Babisa, tak by im nevadilo od koho to je. Rovnako to je u nas. Ked Danko naklada na PS, tak progresivci riesia co je Danko zac. Ked Danko odporuje Ficovi, tak povedia, ze uz mu aj Danko odporuje. :smiley:

1 Like

Nie je nic chytrejsie ako stravit 2-3 hodiny kazdy den cestovanim do prace a z prace. :slight_smile: Vsetko ma svoje pre a proti, ale povedat, ze kazdy chytrejsi byva v satelitoch je hodne presne teba - totalny blud.

V satelitoch by nebyval takmer nikto, keby si mohol dovolit (rovnako kvalitne) byvanie v sirsom centre vacsieho mesta (povedzme nad 300-500 tis. obyvatelov). :slight_smile:

To ano - sem tam vybehneme aj tam, teraz len tak Viedenske trhy
Z BA by som tam chodil stale - kvalita v SR je otrasna - a skoro vo vsetkom, ale za to z najvyssou prirazkou :rofl:
Same Ecka - a zlozenie - tak na permanentne navstevy lekara v starobe :grinning:

Dík, jen jsem si představoval pod pojmem “jedou jak mašiny” něco víc, než že nějaký přechodný boss řekne že to podpoří v době kdy ostatním již vrčí motory na stolicích…

U nás máme jedno přísloví. Kde vítr tam plášť. O klimatické podmínky se vůbec nejedná. I když i při lízaní pat můžou lítat sliny.

1 Like

Tam to jede o 106… :slight_smile:
Ještě jsou nováčci, takže více peněz, více času…
To bude dělo. :slight_smile:

Přemýšlím co si dám k večeři. Jitrnic a jlit už začínám být přejezený.
Asi si budu muset rozmrazit na radiátoru Štúrovskou čabajku. :hotdog:

Možná bych mohl vypsat odměnu za to, kdo ten záhadný datum, který by měl znát každý pod 60 let rozluští…