Zajimalo by mě kolikrat premyslel nad sebevrazdou.
Zejméná v době, když byl BTC za 1,2mio.
Zajimalo by mě kolikrat premyslel nad sebevrazdou.
Zejméná v době, když byl BTC za 1,2mio.
Myslím, že s ním najdeš několik rozhovorů.
Musí mu stačit, že byl první. Když někdo takhle hospodaří, zaslouží si o peníze přijít .
Moze trvat zivotna pauza aj dva roky, pocas ktorych napises v priemere 23 komentarov (1-2 hodiny) denne na jedno forum? Ci to uz je zivotny game over?
Tohle není fér hodnocení, protože v té době nikdo nemohl vědět že ta blbost tak vystřelí na ceně
To je pravda. Ale možná zkusil spekulovat na tu pizzu a ve skutečnosti ji vůbec nesnědl. Jenom čeká, až získá na ceně, a prodá ji ještě dráž, než ji koupil .
Wow, to by byl investorský majstrštyk
Archivní pizza, víš, co je to za vzácnost? O tu se jednou muzea poperou .
Ono to moze byt aj tak, ze mas nakupene za par drobnych viacero krypto - za malo mozny buduci velky zisk - a ak sa vyskytne prilezitost spropagovat krypto menu (a ono to na ludi posobi - taky efekt dobiehania vlaku, kde sa velkymi investormi vytvori pocit, ze ked nenastupis, strasne, ale strasne budes skodny a ro je situacia kedy uz ori raste predavas a ■■■■■ investori nakupuju. Po case pride korekcia a so zisku si opat nakupis spadnute krypro/akcie/dlhopisy - co len chces… Vacsi a sice prerobi, ale velki hraci vytvaraju zisk z nevedomosti )
Ufff - velka zatvorka - takze ak vies spropagovat pouzitie a to ze to ma vyznam - natiahnes dopyt
Pochopila jsem. Takže László chtěl takhle rozpoutat run na pizzu .
Presne lebo pizza je na nezaplatenie
Takzvaná Pizza Fossile
To by ti šlo, hazard a energy drinky