Hamilton už nie je dosť dobrý na ôsmy titul, myslí si Rosberg | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton má na konte sedem titulov majstra sveta a niekoľko tesných prehier. Ako šampión mohol zakončiť aj sezóny 2007, 2016 a 2021, keď neúspešne bojoval o titul v podstate do posledného kola. V roku 2016 prehral so svojím vtedajším tímovým kolegom Nicom Rosbergom, ktorý sa, na rozdiel od Hamiltona, rozhodol predčasne ukončiť kariéru.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234558/hamilton-uz-nie-je-dost-dobry-na-osmy-titul-mysli-si-rosberg

Uz nema auto ktore ma o 80k naviac a k tomu podrtazku Bottasa tak je kazdemu jasne ze k titulu si uz necuchne​:+1:

1 lajk

Já bych byl zatím s tím optimismem, ohledně Hamiltona opatrný. Co se Kanady týče, všichni víme, že Hamiltonovi ta trať mimořádně sedí, takže tento výsledek není moc vypovídající. Pokud bude ovšem schopen Leclerca trvale porážet a na konci sezóny bude bodově před ním-rád se mu pokloním! Byl a je to bezesporu dobrý pilot, ale také pilot, který měl mimořádné štěstí na to, včas sednout do bezkonkurenčně nejlepšího monopostu-to je fakt. Hamilton by měl denně posílat Niki Laudovi na hrob kytici růží!!!

1 lajk

7 titulov mohol mat aj Rosberg, ak by na to mal rychlost. V medaku mali aspon obaja jazdci rovnake monoposty a sancu bojovat o titul na rozdiel od inych stajni, vsak…

Ten optimizmus vytvaraju iba media. Leclerc je rychlejsi a ma vo ferrari viac odjazdene. Hamilton uz mladsi nebude. Takze pisat o pravidelnom porazani Leclerca ani netreba.

Ako pise hore Rosberg:

Som však ohromený, že stále jazdí. Ja som odišiel pred desiatimi rokmi a už vtedy sme neboli žiadni mladíci. On však pokračuje.

„Je neuveriteľné, aký stabilný život si dokázal vybudovať, aby mohol tak dlho pokračovať – bez škandálov a na najvyššej úrovni. Vzal na seba obrovskú výzvu a veľké trápenie vo Ferrari. Ďalej sa zlepšuje a s novými pravidlami podáva oveľa lepšie výkony než vlani. Stojí však proti Charlesovi Leclercovi, ktorý je na vrchole svojich síl a patrí k najlepším jazdcom tejto generácie.

1 lajk

A ty ? Ty si uplne strateny… Bottas ho kolko krat zachranil ? Ved v 2021 ked potreboval Hamilton, aby mu Bottas kradol body, ani sa nechytal rychlostne. Ked ho Ver predbiehal, ani nezmenil smer jazdy, nevytlacil ho, neskrizil, nerobil problemy. Verstapen okolo neho vzdy presiel zadarmo, tak neviem preco prave Bottas ma titul podrztaska. Ci roky dominancie ta az tak poznamenali, ze mas potrebu sa takto verejne strapnovat ?

A bez auta nevyhra nikto, vidime to na Verstapenovi na zaciatku sezony. Vraj dokaze aj so slabsim monopostom predbehnut tych na dominantnom. A teraz ziskal prve podium… Tu vidime, ze bez monopostu je rovnaky, ako jazdci mimo top10.

3 lajkov

S ním sa ani nemá význam baviť,ešte nedal ani jeden zmysluplný príspevok,len smiešne hejty na úrovni IQ škrečka.Ani to podržtaška nevie napísať správne.

1 lajk

Ja viem, on byva v podnajme po fanusikovi Hamiltona. Izbu ma celu oblepenu jeho plagatmi a nemoze menit interier , preto tak zle spava a chodi sa sem ventilovat :hot_face:

1 lajk

Najlepšie na vás tento rok je že keď Hamilton naložil Leclercovi v Čine a Kanade tak je to len tým že mu sadla trať a podobne. Z 5 GP HAM - LEC bola Austrália tesná. Japonsko, Miami pre Leclerca a Kanada a Čína pre Hamiltona čiže 2:2 za mňa. Netreba súdiť na základe minulej sezóny podľa mňa tieto autá sú iné..

1 lajk

V madarsku 21 bottas pomohol Luimu az az :joy: a ano bottas je slabucky ako caj to mas pravdu a takeho spolujazca Lui postrebuje inak dostava na frak vid. Russel ,Leclerc

1 lajk

Myslím že toto prohlášení k usmíření s Hamem moc nepomůže. V každém případě šanci tam Ham nějakou stále má, ten kdo zdrhne po prvním titulu, pochopitelně ne :squinting_face_with_tongue:

1 lajk

Lui mal zdrhnut po AD21 takto jeho tituly aspon mali neaku vahu.a Rosberg ?ved porazil naj pilota vsetkych cias v rovnakom aute :+1::joy:

1 lajk

Stale je dost dobry na 8 titul a urcite patri medzi top jazdcov aj napriek veku , ale technika rozhoduje, vyzera ze este viac ako minule roky.. ked moze Kimi Ant. byt momentalne lider sampionatu to len ukazuje aku ma techniku k dispozicii mercedes tento rok, a ako dokaze eliminovat chyby jazdca ktore by ho v minulych sampionatoch vyradili z bojov o prve miesta..

1 lajk

Hamilton nebol dost dobry ani na 5 titul.
Myslite si o mne co chcete, ale ludia ako Mansell, Raikkonen, Villeneuve maju jeden a su horsi ako Lewis ?
Za Lewisom tak ako za Vettelom su v prvom rade dominantne auta a potom este dominantne auta.
To je cele.

1 lajk

tak napr. Kimi prisiel k titulu ako slepe kura k zrnu, ked sa v Mclarenese z nepochopitelnych pricin postavili proti svojmu majstrovi sveta a uprednostnili novacika namiesto toho, aby mu dali po prstoch a titul bral zas FA. Hamilton mal cas, nemusel vyhrat hned prvy rok… tak sa stalo, ze teda vyhral Raikonen.. Rok na to mal Kimi tiez celkom dobre naslapane, ale potom prisla ta smola s dazdom v poslednych 3 kolach SPA a Kimi to nabural do zvodidiel, Ham to ustal. To ale nebolo vsetko, dazd znovu prisiel v poslednom kole v Brazilii a Filip tam koli dazdu prisiel o titul.. Priotm stacilo malo… Kimi mohol naburat v SPA Hamiltona a Filip/Ferrari by malo ten rok titul.. Alebo mohli aj neodtrhnut tankovaciu hadicu… :slight_smile:

len ci Rosberga tak trochu nes…hneva, ze bude 10 rokov odkedy on uz nepreteka a Lujzo je tu stale s kralovskym platom v jednom z najlepsich teamov.. Mozno keby nebol hodil uterak, tak je tu stale aj on.. vid Alfonzo.

Keby tam namiesto Bottasa jazdil Rosberg o niekoľko rokov dlhšie, Hamilton by nemal 7 titulov.

Keby tam namiesto Bottasa jazdil Russell o niekoľko rokov dlhšie, Hamilton by tiež nemal 7 titulov.

3 lajkov

Rosberg má pravdu. Jasné že Hamilton nie je dosť dobrý na titul. Zato Antonelli je na titul dobrý tak akurát. Či?

1 lajk

Este raz si precitaj co povedal Rosberg.

Som však ohromený, že stále jazdí. Ja som odišiel pred desiatimi rokmi a už vtedy sme neboli žiadni mladíci. On však pokračuje.

A teraz si porataj na prstekoch kolko je vekovy rozdiel medzi Hamiltonom a Lec-Rus…..

A stale je v F1 ziadany. A to, ze ty sa rozreves v kazdej newske o nom su len tvoje psychicke problemy a nikoho nezaujimaju.

Ak tu chces vytahovat jeden zavod, ako decko tak si poslus. Prejdi si celu sezonu, kolko krat preslo vytlacanie, blokovanie, kontakt Verstapenovi. Ale na to nemas kapacitu, je mi to jasne…

Rosberg jazdil pred Hamiltonom v mercedese a uz Schumacher vyzdvihol Rosbergove schopnosti.

Takze predefinuj svoju vetu:

Rosber bol rad, ze ten jeden titul urval so stastim. Este 1-2VC a uz by nemal sancu. Ku koncu sezony ho Hamilton stiahol aj napriek prvym 5VC na prvom mieste. A v rovnakom duchu bola sezona 2007 aj 2021… Hamiltonovi chybal 1-2 zavody a deklasoval by vsetkych. Dnes by mal 10titulov.

Russell na to este nemal, ked tam jazdil Bottas. Ale ano, porazil ho 2sezony tak sa mozme hrat na keby :smiley:

Aj Leclerc znicil 4nasobneho majstra sveta hned po prichode do ferrari. Keby s nim jazdil v RB mal by uz 4 tituly :slight_smile: