a hlavne vek mu nepridava.
Pod Vasseur-om sa este moze triast stolicka za tento “nakup”
Hamilton upozorňuje, že v týchto výkonoch môže pokračovať do konca sezóny | Magazín F1 - F1online.sk
Neviem co viac este treba ponuknut nato aby sa pochopilo, ze Hamilton dostal od Buttona, Rosberga, Russela a tento rok aj od Leclerca. Ferrari velmi prerobilo ze poslal prec Carlosa. Skoda, obrovska skoda.
S týmto nastavením môže ísť na dôchodok, som jeho fanúšik ale treba byt kriticky aj do vlastných radov.
Prečo potom ak sťahovali výkon motoru ako píšeš tak keď sa Ferrari dotiahlo nepustili výkon vyššie ale zamerali sa na pneu ?
Tak si predstavme tie hejty ak by bol miesto Leclerca Verstappen Auto šité na mieru… Každopádne Levisovi držím palce. Forza Ferrari!
az tak uplne ciernobielo by som to nevidel.
Je pravda, ze v Mclarene, pocas obdobia, ked pretekali Ham aj Button spolu, tak Button nazbieral za to obdobie viac bodov. Ale zas Hamilton mal niekolko paradnych velkych cien, Button zas bol viac konzistentny. To uz bude asi zavisiet na uhle pohladu ako to kto hodnoti, ale nejaka velka nakladacka od Buttona to nebola.
Co sa tyka Rosberga, tak treba povedat, ze vo vsetkych aspektoch bol Hamilton lepsi. Ale to, ze si Hamitlon od neho nechal zobrat titul, je dost hanba
A takisto to, ze ho porazil Russel. To uz sa okecat neda.
Tento rok este by som nehodnotil, dajme mu cas, aj ked trend je jasny. Tak ako sme predpokladali.
Inak s tym Sainzom suhlas. Za menej penazi viacej muziky. Tam neni o com. V tomto Vasseur zlyhal na celej ciare.
Ja ti mebudem vypisovat fakty, precitaj si o tom aku obrovsku motorovovu vyhodu mali 2014-2016, a vlastne ako vznikla ta motorova vyhoda. To bolo ultra dominantne auto, a ak ma pamat neklame boli aj dajake motorove zetony, takze ani vyvijat nemohli konkurenti ( ale to uz presne nepamatam ) oprav ma ak sa mylim.
Cas na co? Vzdyt ho furt Anglicani opevujou a skladaji o nem basne, jakej je to mistr sveta omeleta pan volantu. S tema rekordama ktery prekonal, tak by mel minimalne jezdit bedny. Vlastne teda jestli ono to nebylo tim autickem, co jelo samo o sobe o vterinu rychleji a mel v rukavu jeste 50 koni navic, kdyby naaaahodou byla potreba.
To potvrdil sam Paddy Lowe, ze jezdili na trate s tim, jak moc maji podtocit motor, aby vsem nedali 3-4 kola za zavod.
Kazdopadne Binottuv trik byl famozni a mercedes pojeli ve vsech smerech na motoru.
Ja zas ta viem ze Hamilton porazil na body Buttona, ale v jednej sezone Button porazil Hamika…nechce sa mi googlit, uz presne nepametam, ale asi ja mam pravdu.
Len aby to nebolo do konca kariéry.
nepredbiehal by som, potom sa mozeme pobavit
Klasický lujzo,nejde to tak sa opúšťa a depkuje. Neviem či niekto triezvy očakával, že to bude inak.
Hej jasne, od vsetkych dostal na budku ale nejakym zazrakom ma 7 titulov a 3 druhe miesta, no uplne supak a bol vyrovnany Alonsovi, porazil Buttona, Rosberga, co boli uplni chudaci ze ano
chyba ti trochu respektu kamarat, kazdy majster mal aj svoje tieniste roky ako Schumi, Vettel, Alonso, Raikkonen ale nikto nemoze spochybnit ze boli vynimocni a zapisali sa do historie F1.
I me se bojis odpovedet
Ty mas si klapky na ociach. V 2022 ked prisiel Russell do Mercedesu tak sa menili pravidla a tie auta boli celkom odlisne od aut ktore boli do roku 2021. Kdezto Leclerc ma vyhodu 4 roky na tejto modifikacii auta . V f1 je uz 7 rokov a je v najlepsich formulovych rokoch (ma 27 rokov ) .Miesto toho Hamilton prisiel do timu ktory je celkom odlisny od toho na co bol nauceny 11 rokov. Iny motor, kokpit , prevodovka , zavesenie kolies , podlaha . Je na konci svojej pretekarskej karieri kedze ma 40 rokov. A samozrejme ze ked Leclerc jazdi s touto verziov auta 4 roky tak ho musi poznat lepsie ako funguje . To Hamilton nemoze zvladnut ho prekonat behom par pretekov. Leclerc nieje druhotriedny pretekar ale jedna z najvetsich hviezd f1 poslednych rokov
Malo se vi ze Lewis chtel do Ferrari uz loni, od pohledu je videt oproti lonsku ze auto jaksi ustoupilo svym vykonem souperum, ano LEC se chvili povozil v cele zavodu, ale to je vse.
Ale ale, doktor vševěd se objevil. Možná by ses měl přihlásit do soutěže Superlov.
Společně s @Koba, který je zjevně náhražkou nějakých boxovaných bagančí, jste dobrá dvojka.
Hamiltonovi držím palce a verím, že jeho prejav a výsledky budú čoskoro lepšie.