Hamilton ukazuje prstom na vylepšenia: Ani som na to netlačil | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes sa v piatok nadychoval do ďalšej ofenzívy. George Russell bojoval o pole position a nebyť žltých vlajok, do tohto boja by sa zapojil aj Lewis Hamilton. Ako sme však v tejto sezóne videli už veľakrát, monopost W15 predviedol ďalší výkonnostný obrat o 180 stupňov. V nedeľných pretekoch doplatil na správanie svojho stroja Lewis Hamilton.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/175589/hamilton-ukazuje-prstom-na-vylepsenia-ani-som-na-to-netlacil

A tento … ide do Ferrari namiesto Sainza.
Najhorší kauf v histórii Ferrari…

Elkann nerozumi F1. Pokud se na to podivas cislama, tak se rasista uz davno zaplatil, jak stouply akcie po oznameni.

Počkajme si. Možno mu budeš za pár mesiacov postojačky tlieskať.

2 Likes

Je možné, že vylepšení přinesla určitou nestabilitu, zvlášť, když se to samé stalo oběma jezdcům. Při nemožnosti pořádně natestovat se to může klidně stát.

1 Like

Mne normálne bolo lujza ľúto tomu tento víkend vôbec nevyšiel

Pockajme si radsej na realitu a potom vynasajme sudy. Iste si pamatas obrovske ocakavania od posobenia FA a SV v cervenom a na to, ako nakoniec dopadli. Obaja skoncili vyhodeni a so zatiahnutym chvostom.:slightly_smiling_face:

Mňa hnevá skôr to, že Sainz musí kvôli nemu odísť…

Sainz tento rok ale tiez nepredvadza taky zazrak.

1 Like

Na dvojku práveže podáva vynikajúce výkony, ale tu samozrejme nejde o výkony pilotov, ale len o marketingovú hodnotu Hamiltona, ktorá Vasseurovi úplne zatemnila mozog…

Na dvojku ano, len si nemyslim, ze sa Sainz vnima ako dvojka.

3 Likes

Žiadny pilot sa nevníma ako dvojka.
Ale Sainz by určite radšej poctivo nosil vodu vo Ferrari, ako šéfoval Albonovi vo Williamse…

To asi ano, ale myslim si, za takuto nakladacku od Leclerca by nevydrzal viac ako dalsie dve sezony, potom by pri prvej perspektivnejsej prilezitosti v inom time zdvihol kotvy. Ale ano, Williams takuto perspektivnu prilezitost asi nepredstavuje, no este vzdy moze posluzit ako dobry odrazovy mostik do lepsieho timu.

Díky brácho.

2 Likes

Aj mne je luto,ze Chilli musi odist, lebo obaja su kvalitni a vyrovnani piloti. Obaja su schopni s nie dominantnym autom vyhravat a aj bojovat o titul, co si o Sirovi nemyslim. Toho Medved zhyckal dominantnymi sezonami a teraz si nevie zvyknut na normalne auto.
Ja som len zvedavy,co predvedie v cervenom. Je jasne, ze ako maskot sa osvedcil, tak uz len si pockat na vysledky.:grinning:

image

Tak jsem díky nevsazení vyhrál 500,- Kč, které mi zůstaly v peněžence. :upside_down_face: