Hamilton ukazuje na pneumatiky a smutne konštatuje: Ďalší víkend na odpis | Magazín F1 - F1online.sk

Chcete vedieť, ako sa Lewisovi Hamiltonovi darilo bez toho, aby ste museli sledovať priamy prenos? Pozrite si jeho rozhovor pre F1TV a pamätajte na to, že počet vyslovených slov je nepriamo úmerný jeho výslednej pozícii. Po kvalifikácii tých slov bolo naozaj málo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218850/hamilton-ukazuje-na-pneumatiky-a-smutne-konstatuje-dalsi-vikend-na-odpis

Zbalte si obidvaja s Vasseurom kufre a vypadnite…

2 Likes

Ten pan na fotke dokazal toho v zivote tolko o com sa tebe ani snivat nemoze, ale co cakat o nejakeho nimanda ktory travi cely zivot na F1 fore, iba zavist a disrespekt :smirk:

2 Likes

Napíše nímand, čo trávi celé svoje detstvo na F1 fóre…

Koho to zaujíma, čo dosiahol v živote? Čo konkrétne dosiahol vo Ferrari, keď sa tam tak trepal? Môžeš začať…

1 Like

Podla mna to zaujima statisice ludi, ak nie miliony co dosiahol. A co dosiahol vo ferrari sa mozno uvidi o rok. A ked nic, stale ho tam chcel hlavny BOSS a ty sa mozes aj na hlavu postavit :smiley:
Ferrari nema titul uz 17/18 rokov. To tam boli vsetci jazdci zbytocne ? Ked nikto nic vo ferrari nedosiahol ? Je to vraj sen kazdeho jazdca a na rozdiel od teba sa tam dostali :smirk:

2 Likes

Na rozdiel od mňa a ďalších 8 miliárd ľudí si chcel napísať, však? Takéto premúdrelé frázy o ničom mám najradšej, koľko máš rokov, 10…?
Ja ako fanúšik Ferrari si môžem na internet napísať čokoľvek, pochvalu aj kritiku a ty sa môžeš aj na hlavu postaviť, rozumieš?

1 Like

To asi reagujes sam na seba vsak ?
:point_down: :point_down: :point_down: :point_down: :point_down:

Trosku oponujes sam sebe, ale asi uz niecim trpis…

Ty si fanusik ferrari a nariekas tu o tom co dosiahol Hamilton vo ferrari ? A Alonso, Vettel, Massa, Leclerc co dosiahli vo ferrari ? Ty traged spoteny.

1 Like

fňuk, fňuk, už si zistil, že so mnou to nevyhráš? :kissing_heart: :fu:

1 Like

Nad tebou nemôže vyhrať, blb je neporaziteľný, číta sa rovnako spredu i zozadu :wink:

1 Like

To mi povie blb, čo si napíše meno odzadu a myslí si, aký je originálny :poop:

On naozaj ma asi 10 rokov a zrejme nejaku psychicku poruchu, nemal som ani nic pisat, vidim, ze to nema zmysel, Kazdopadne s tebou suhlasim.

2 Likes

Robi len hanbu taky slaby jazdec vo ferrari uz dlho nebol

Luiho fanynky nevidia aky je Lui zbytočný nedostane sa ani do Q3 a fanynky su spokojne :joy:

Jediní zbytoční na tomto fóre si ty a tvoji nohsledi, ktorí svojou IQ na úrovni bodu mrazu majú vyjadrovanie krčmových somrákov, čo nemajú na pivo. Svoje slabomyseľné vyjadrovanie skrývate za veľkohubé drísty a vulgarizmy.

... ste trapní
3 Likes

Vulgarizmy pouzivaju tvoji sukmenovci ale to ti samozrejme nevadí.Nemozem za to ze tvoj Lui je slaby.

A Leclerc môže zostať? Či? Prosím, prosím.

Nie zistil som, ze si ako jeden z mnoha co tu vyskakuju a ked dostane do ksichtu argumenty zacne pisat ako skolacik

Vlezdoprdelka dostal kakacku od toho, ktoreho chranis ? :smiley:

ORIM MIRO :smiley:

Preco si na neho reagoval ? :smiley:
Ja ho sledujem uz dlho a nikdo na neho nereaguje, dokonca aj RBulaci sa s nim hanbia pisat, boja sa ze padnu na jeho uroven, alebo ich bude s nim niekto spajat…
stev je totizto nejaky ■■■■■■ bez obcianky, podla toho ako tvori vety a pouziva slova…
teda tie vety ani netvori, lebo vsade pise to iste o LUIM :smiley:
Samota bude pre neho najvacsi tres za to ako sa tu prezentuje, netreba sa s nim natahovat, nech ide robit vlezdopredleky Josovi a jemu podobnym…

2 Likes

Jasne ze ma poruchu, ved sem chodi pisat iba hnoj.

1 Like