Hamilton tvrdí, že nie je proti vakcínam, komentár zdieľal omylom | F1online.sk

DomovSprávyVýsledkyPilotiTímyKalendárPartneriLive

redakcia@f1online.skRSSZásady ochrany údajov© 2020 F1online.sk

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/6363/hamilton-tvrdi-ze-nie-je-proti-vakcinam-komentar-zdielal-omylom

Dobre som pochopil, že on vlastne nevidel čo post-ol, ale keď si to po nejakých nadávajúcich komentároch pozrel tak s tým v podstate súhlasí? :smiley:

Potreboval by niekoho, kto by mu tie socialne media manazoval. Casto postne nejaku blbost, ktoru potom musi zmazat a povie, ze to bola jeho chyba, ale zase postuje dalsie a dalsie blbosti. Ocividne sa nudi

tak nejak. proste nemeraj a dva krat rez.

Hamilton nemá dvakrát velké IQ. To nemyslím jako urážku, ale jako fakt. Je nadaný v jiných oblastech, myslitel z něj nikdy nebude. A toto je malý důkaz: bezmyšlenkovitý aktivismus, který se řídí spontánním dojmem. “Možná se mi podaří napsat příspěvek správně,” to je přiznání. Jenže jde jen o příspěvek, ne o román, odbornou studii nebo diplomovou práci. Jinými slovy, toto by nemělo představovat problém ani pro naprosto průměrného jedince, který prošel základním školstvím a dospěl.

Lewis evidentne nadobudel dojem, ze vsetko coho sa dotkne sa na zlato premeni.

1 lajk

podla mna velmi dobre vedel co postol a napisal to presne tak ako chcel, ale ked to zistili v mercedese tak zakrocili, lebo rozhodne nepotrebuju aby ich hviezda bola v klube antivaxerov, to dnes nieje v mainstreame cool a in

byt v klube BLM je cool a in lebo to podporuje medialny mainstream takze to mercedesu nevadi a podporuju to

To je si myslím dosť dobrá hypotéza. Mňa skôr napadlo to, že videl, že to nie je populárne tak povedal, že on to vlastne ani nečítal.

Tak či tak teraz už určite vie, že antiwax nie je cesta. Ak to doteraz už nevedel. :smiley:

zato ty tu ohurujes cele okolie svojim slovnikom nadpriemerne nadaneho a inteligentneho clovek, ktory tu kazdeho poucuje a ked sa ti nieco nepaci, ponizujes sa k urazkam o inteligencii…
ked pride rec na Fetela, zrazu vytiahnes zo slovnika samu chvalu, uz len to, ze zaslepene obhajujes jeho preslapy zase napoveda o tebe samotnom, ktory tiez nejde 2x dobrym prikladom, takze nemas velmi co poucovat druhych, ak cez svoju zaujatost nedokazes akceptovat realitu… a to ti uz na F1 napisalo viac ludi…
Bol by som zvedavy, ak by mal Hamilton vacsie IQ co by si potom pisal… A tie blaboly na insta pise podla mna umyselne a potom to maze, aby tak vyjadril svoj nazor, aj napriek tomu, ze nemoze, lebo je celosvetovo znamy… Takze to robi podla mna premyslene a ucelovo…