Hamilton spravil obrovskú chybu už pred odchodom z Mercedesu, naznačuje Brundle | Magazín F1 - F1online.sk

Pred necelými dvoma rokmi zasiahla svet Formuly 1 bombastická novinka. Lewis Hamilton oznámil svoj prestup z Mercedesu do Ferrari. Očakávania boli obrovské, hovorilo sa o splnenom sne z detstva, o víťazstvách a útoku na majstrovský titul. Hamilton však tvrdo narazil na realitu a po prvej sezóne v Maranelle je odpisovaný a frustrovaný. Podľa Martina Brundla sa ukazuje, že spravil jednu veľkú chybu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222196/hamilton-spravil-obrovsku-chybu-uz-pred-odchodom-z-mercedesu-naznacuje-brundle

Ked je niekto v F1 od 2007, skoro 20 rokov…tak by mal vediet ako funguju veci, lenze Lui radsej repoval a navrhoval sukne. Moze si za toto vsetko sam. Nikdy nebol top pilot.

2 Likes

Chudak Lui treba ho pomojkat.A co Kimi Alonso Vetel tych kto pomojkal? aspon nieco jazdili narozdiel od umelaka ktory potrebuje okolo seba milion pochlebovacov.Vo ferrari ho ma kazdy v pazi mohol zostat v Medaku tam by ho Wolfik hladkal po chrbatiku.Kokos to uz su mi len sportovci .

1 Like

Samozrejme kde sa spomina Hamilton ale kolko razi aj tam kde nie je tento rozdvojeny bl ecek s jeho umelymi dristami. Uchylka na Hamiltona a diagnoza Hamilton je 100%. Liecenie vysoko odporucane. Bo budu mat chrbatik na kasu a bolave nozicky.

Rusell Lewisa 3 roky porazal, co akoze cakalo Ferrari ?
Ze porazi Leclerca ktory je lepsi ako George ?
Co vlastne kto cakal ?
Ja som napr.cakal ze ked malo Ferrari najlepsie auto na jesen 2024, tak tento rok budu mat raketu.
A ne.

2 Likes

Nikto rozumny od neho nič necakal mozno tak tunajsie fanynky.Bolo jasne ze keď dostal naklep od Russela tak dostane aj od Leclerca.

Trebalo zmenit este viac dielov, mohli aj o koleso viac tam pridat na auto, zjavne im niekde chyba …

naozaj ho 3 roky porážal? hmm,kto bol lepší v r. 2023? Hamilton tretí,Russel ôsmy…či hamiltono-fóbia nepustí?

Nepusti a Vy, jeho obhajcovia za kazdu cenu ho chcete vidiet ako dominatora.
Nie, nikdy nim nebol.

Je zvlastni, ze na jednu stranu mu zaplatili tolik penez a na druhou mu nejsou schopni nastavit prostredi ktere on potrebuje.

Asi penize nejsou vsechno….

Nikdy jsem mu nefandil( vetsinou kvuli vecem/ nazorum ktere delal mimo F1), nikdy mi neprisel jako cistokrevny hladovy zavodnik … spis celebrita. Ale uznavam, ze mi ho uz zacina byt i lito a dokonce se pristihuji ze mu v zavode i fandim. Prece jenom ty posledni vysledky… to musi zabolet kazdeho F1 fanouska.

Tak schvalne Ham. Pojd do me. Ukaz mi co v tobe jeste je. Sezona 26 pred nami. :+1: