Hamilton sleduje aj Ferrari: Neuveriteľné, ako dokázali povstať | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sa Mercedes v letných mesiacoch vrátil na koňa, nevyhnutne sa začali ozývať hlasy, že Lewis Hamilton oľutuje prestup do Ferrari. Dokonca aj George Russell povedal, že keby jeho tím podával takéto výkony v minulej sezóne, sedemnásobný šampión by nikdy neodišiel. Koncom roka sa však karta obrátila.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/177818/hamilton-sleduje-aj-ferrari-neuveritelne-ako-dokazali-povstat

Lewis další mistrovský přestup? 2025 nebo 26 titul s Ferrari a získání absolutní nesmrtelnosti a konec kariéry na totálním vrcholu. :slightly_smiling_face:

1 Like

Osobne tomu, ze sa to podari, moc neverim, ale ak, tak to by bol absolutna legenda. Najuspesnejsi pilot v historii F1, s rekordnymi 8 titulmi, ktory uzavrel karieru s titulom pre Ferrari, ktore je hladne od 2007? To by bol neuveritelny uspech…

Ale Lewis ma pravdu ohladne Ferrari. Moc pekna praca, Fred to robi dobre a sympaticky.
Kto si este spomina ako okolo vitazstiev Mercedesu v tejto sezone, boli posmesky, ze Hamilton uz urcite lutuje, ze ide do Ferrari a nezostal? :smiley:

3 Likes

Zase si príde len na hotové, “majster”…

2 Likes

Tak jestli bude Ferrari příští rok nejsilnější tak bude mít Sir opět štěstí jako má celou kariéru. Ale stejně si myslím že Charles ho porazí

2025 9 titul a 2026 10 titul.
Potom konec kariéry. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

tak samozrejme že to Eisele hned vykrikoval pri VC Velkej Británie ako možno Lewis robí velkú chybu ohladne Ferrari… :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

osobne si nemyslím že Hamilton dokáže prelomiť kliatbu Ferrari od 08… nezabúdajme že Ferrari už zlomilo Alonsa, Vettela a zdalo sa že sezonu 22 aj Charlsa…

skor realnejšia predikcia mi príde… že Hamilton bude odchádzať rovnako zničený ako predošlí šampioni…

bodaj by som sa mýlil, pretože momentalne to vyzerá… že Ferrari ma najlepšie vedenie za posledné roky.

2 Likes

Suhlasim, kazdopadne bude zaujimave to sledovat…
Navyse, ak aj Ferrari bude mat celu sezonu top monopost, musi porazit Charlesa (top jazdec), ktory je tam uz dlhsie (co je vyhoda), v uplne novom/inom prostredi. Ale ani nepodcenovat… Uvidime :slight_smile:

2 Likes

Jestli bude Ferrari pristi rok na zacatku jako letos na konci bude v boji o titul, to je jistota.

Vyzera to tak.
Ale stastie a obcas megastastie k Lewisovi patri od zaciatku …

3 Likes

Brunetky muzu taky, krome zrzek.