Kľudne by tu mohli byť kvóty.
Stavím sa o ročný plat, ktorý “anti-klub” ich naplní prvý
Kľudne by tu mohli byť kvóty.
Stavím sa o ročný plat, ktorý “anti-klub” ich naplní prvý
Potom aj na clanky k timom, jazdcom, vsetko rovnako, bezohladu na okolnosti.
Ked spocitam, hejt na McLaren a ludi v nom, Mercedes a jeho predstavitelov, Alonsa atd., toho je tak vela (a niektori len to), ze mozno by boli vysledky prekvapive, ale aj tak to berem ako vtip a zbytocne uvahy…
Ste tu nedavno riesili niektori komunizmus atd. a uz tu budeme kvotovat vsetko…
A hlavne, aj tak by sa k nicomu nedospelo, lebo by nebola zhoda, co je kritika a co uz hejt… Nemyslis?
@HellHogr
Ja to tu moc nechcem cez konkretnych uzivatelov riesit, ale tie metre su tu fakt pokrivene casto…
A hlavne este stale nechapem, co sa to tu vlastne riesi a preco, ked som vecne riesil Hamiltona s raptorom a zrazu bum…
Preto nenavrhujem ako riešenie, že kľudne si tu určime nejakú periódu, povedzme mesiac a porátajme všetky takéto príspevky a spravme tabuľku a uvidí sa.
Kľudne by som tomu bol ochotný venovať čas ale načo, ak by prvá reakcia na to bola, že je to neobjektívne
Tak ale aj by bolo haha
Zhoda na tom co je prehnana kritika by nebola urcite, cize ta tabulka…
A to nie, ze by si bol ty problem tej tabulky
Navyse tema kvantita vs “kvalita” takych komentarov.
Pozri, tu bol dokonca nazor, co naznacoval ze 19 pilotov su ovce a 1 je spravny
Uz od podstaty to znie odveci, ale co to je?
Kritika, pravda, hejt?
A takych a podobnych mas milion…
Niektorych uzivatelov som tu nevidel pisat nic ine, ale len negativne. A neuveris, alzaci to neboli
Cize tabulka by mala mat aj stlpcek pomeru takychto komentov ku vsetkym v %.
Ale celkovo toto riesit je viacmenej na pobavenie pred sprintom
Perez sa prepiera stale, spochybnuje sa jeho zotrvanie v teame prakticky kazdy tyzden. Takisto sa podla mna viac prepiera Red Bull a Verstappen ako cokolvek ine. Mas pravdu, kritizuje sa tu aj McLaren, Norris, Brown, Stella a obcas aj Hamilton ale ja tu vidim ovela viac clankov a diskusii kde sa kritizuju RBR a VER. Keby mam cas, tak to popozeram a spocitam, ale nemam. Podla mna primarny ciel je tu RBR, kus za nimi je Ferrari a az potom je McLaren a Mercedes len obcas(a k tomu pridruzene osoby).
Ohladne motivacie. Ja som v praci, lebo potrebujem uzivit rodinu a musim tam chodit kvoli tomu, ale nemusim kazdy den podavat najlepsie vykony. Tito chalani tento problem takmer urcite nemaju. Taky Hamilton ma ist na trat, aby podal vykon, nie si to tam odsedel, lebo ho k tomu viaze kontrakt do konca sezony. Ak nema motivaciu odovzdat zo seba to najlepsie kazdy vikend, mal sa tiez dohodnut na tom, ze nedojazdi sezonu a mohol tam byt Antonelli a ucit sa. To iste by mal urobit kazdy zo spicky.