Hamilton si sype popol na hlavu. Rozhovory vybavil za pár sekúnd | Magazín F1 - F1online.sk

Priepasť medzi Lewisom Hamiltonom a Charlesom Leclercom sa postupne prehlbuje. Monacký pretekár v sobotu opäť doručil výsledok a jeho tímový kolega opäť podľahol jazdcovi zo stredu poľa. V Japonsku ho porazil Isack Hadjar, v Bahrajne Carlos Sainz.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194978/hamilton-si-sype-popol-na-hlavu-rozhovory-vybavil-za-par-sekund

Možno keby mu platili aspoň 500 mega a nie iba 100, tak to možno vytiahne aj do top 5.

Toľko popola odvšadiaľ, že to tu bude za chvíľu vyzerať ako po výbuchu sopky.

V klidu, tvoje peníze to nejsou.

Namiesto 8. titulu to zatial vyzera na zaver kariery a la Vettel.

1 Like

Dúfam, že šachy ale zahrá ešte

1 Like

Klídek. Stále má tento rok na konte šprint win, ChL nemá zatiaľ nič :man_shrugging: tak tragicky by som to nebral. RP má na míle lepšiu ako kolega

Tak na míle lepšiu, ale zatiaľ okrem Šprintu nič také neukázal

2 Likes

Hamilton, Norris a Verstappen v tomto poradí sú momentálne najväčšie sklamania kvalifikácie. Hamilton dostal nálož o Leclerca, Norris od Piastriho a Verstappen len 7 miesto. To je na aktuálneho majstra sveta málo. Fakt sa v red Bulle nič nedeje? Neverím. Na druhej strane Antonelli a Gasly super jazda.

1 Like

Okrem šprintu predvádza lujzo slabotu

Mám Lewise rád, ale i to je možné.

Nic netrvá věčně. Ale jedno je potřeba uznat - ve 40 se nebojí měřit s kluky v průměru o 14 - 15 let mladšími, kteří jsou ve svém prime, a nejde mu to zas tak špatně.

Môj názor je, že mu to nejde ani nejako dobre. Už minulý rok porovnanie s Russellom bolo dosť biedne z jeho strany a teraz s Leclercom zatiaľ tiež bieda. Nečakal som, že by Leclerca porazil, ale myslel som, že mu bude bližšie. Ale povedal som, že mu dám 5 pretekov na adaptáciu a potom budem hodnotiť, tak to ber s rezervou. :slight_smile:

Sympatické však je, že priznal, že jeho výkon nebol dobrý a nevyhováral sa na auto, adaptáciu atď.

1 Like

Tak u tebe Hamilton nikdy nezaboduje. Nedokážeš uznat kvality jiných jezdců.

Opět, nezohlednil jsi to, co jsem tam napsal a reaguješ jen na to, na co chceš.

Jsem zvědavý, který z mladých pilotů ve věku 24 - 27 (tedy v jejich prime) bude schopen se ve svých 40 měřit s jezdci ve věku 24 - 27.

Kde byli v tom sprintu? Proč ho nepředjeli? Proč skončil v Číně 5., i když se trápil? Proč ho mladší nepředjeli? Je jednoduché kritizovat, co?

1 Like

Je tá na míle lepšia RP s tebou v miestnosti?

1 Like

Hamiltona uznávam. Najmä 2007 a 2008 boli v jeho podaní top. A následne aj jeho éra. Mal síce najlepšie auto, ale vedel doručiť výsledok, je to zaslúžený šampión. Na druhú stranu od 2021 nepodáva výkony, za ktoré sú zaslúži titul.

Tak isto aj Vettel mal top éru a výkony a aj slabšie sezóny.

Myslím že žiadny, lebo v 40ke tam už asi nebudú. Aj Hamilton je tam podľa mňa najmä preto, že nemá rodinu a dúfal v rekordný titul. Inak by už tiež nejazdil.

1 Like

2023 měl podle mě víc než dobrou sezónu. Kdyby na to měl auto, mohl bojovat o vítězství.

Ano, ta bola dobra, ale nebolo to uz to, co predtym (do 2019-2020).