Hamilton si pírsingy predsa len dal vybrať, nechce sa zaoberať malichernosťami | Magazín F1 - F1online.sk

Dráma okolo pírsingov a náušníc Lewisa Hamiltona sa konečne chýli ku koncu. Lewis Hamilton pred úvodným domácim tréningom v Silverstone si definitívne dal vybrať aj posledné pírsingy, o ktorých tvrdil, že ich má napevno a nedajú sa dať dolu priamo na okruhu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/69119/hamilton-si-pirsingy-predsa-len-dal-vybrat-nechce-sa-zaoberat-malichernostami

Hrdina :rofl: a tak vravel si nedá

A nebol to práve on, kto z takej malichernosti spravil tému mesiaca?

4 Likes

Aha, malichernost… Dobre vediem. Lebo on sa tou malichernostou zaoberal dlhe tyzdne a mesiace. Dalsi dokaz, ze ten clovek je dusevne prazdny.

1 Like

Zaoberal sa tým 2x.

Pýtal sa prečo si ich ma vybrať. Celkom logicky keď doteraz ich mal a nič. Mne sa to tiež nepáčilo a osobne to považujem za bezpečnostné riziko. Nakoniec sa rozhodol že namiesto hádzania sa o zem ako decko si ich vyberie a to je správne.

Ale jasne Hamilton sa bude kritizovať, či by to urobil alebo neurobil.

Takze ja odcenujem že sa rozhodol nerobiť cirkus a vybral si to von.

O to mu predsa slo. Tiekol z kazdeho vodovodu, pretrcal sa v kazdom platku a krochkal na soc.sietach ako pravy bojovnik za prava utlacanej mensiny, pirsingovej komunity. Dosiahol svoj ciel a teraz sa zase predvadza ako ho nezaujimaju malichernosti. Diagnoza alebo obycajne PR?

2 Likes

Tak to má byť. Je to hotový svätec. Pardon. Svätec je Russell. :wink:

1 Like

To nie je ale tentoraz urobil správnu vec.

Ale súhlasíš, že svätec je Russell?

1 Like

Ale uz naozaj, na Russella jej nešahaj :tipping_hand_man::pensive:

Ja jej nešahám. To britskí fanúšikovia tvrdia, že je Russell svätec. :rofl:

1 Like

Chlorabanda salarabanda ooo Saint George :joy:
Britskí fanúšikovia a Kiks :man_shrugging:

Mam pocit ze toto forum vacsine ludi tu sluzi vyhradne na kritiku Lewisa, nech by spravil cokolvek tak furt budete kritizovat, cest vynimkam. Rozumiem, ze nemusi byt kazdemu sympaticky ale tak to jednoducho nerieste aj tak tym nic nezmenite. Ved o tom je F1, kazdy jazdec a tim ma svoju fanusikovsku zakladnu ale mali by sme sa respektovat. Zaroven si myslim, ze kritika ci uz pozitivna alebo negativna je vitana ale musi mat racionalny zaklad.

Tak skusim pozitivnu kritiku s racionalym zakladom.

Myslis, ze sirov 2 mesacny vzdor a trucovanie je vhodna reakcia 7nasobneho sampiona,ktory sa nakoniec podvolil, ale nezabudol zdoraznit, ze len preto, lebo sa nechce zaoberat malichernostami?
Myslis si,ze by bolo neprijatelne spravanie,keby sa k tejto vraj malichernosti postavil ako spravny chlap a vyriesil to hned v aprili?
Myslis si,ze kritika takeho spravania sira je negativna a poskodzuje jeho dobre meno, ked sa pritom sprava ako urazene dieta?
Som presvedceny,ze vacsina fandov by ho za vyriesenie tejto malichernosti v aprili rozhodne pochvalila.

2 Likes

Forum sluzi na vyjadrenie nazoru. Ze sa ti nepaci, lebo si jeho fanusik nie je problem fora a jednoducho ten clovek je moc divny na to aby ho diskutujuci ignorovali, za to spravanie a vyjadrenia.

Staci tato vec s piercingom. Nedavno sa isiel hadzat o zem, ze on si to dolu neda. Mercedes skakal a on ho nevedel skrotit, takze si mohol vyskakovat s blbym piercingom, aby na seba stiahol pozornost. A co sa stalo teraz? V kanade to slo, prisiel do GB, inzinieri mu povedali ze tu je hladka trat a vylepsenia to auto dostanu dopredu, tak zrazu si to dal lebo zrazu je to malichernost. Nie je, je to vychcanost. Zrazu je sanca na dobre vysledky, tak stiahol chvost aby ho nahodou nediskvalifikovali.

A keby som chcel ist este dalej, ktovie ci sa piercingy niekde za zavretymi dverami nepreberali v/po Kanade, tak “niekto” vytiahol rok stary rozhovor kde padlo slovicko, ktore si niekto vylozil ako rasisticke a Hamilton ma zamienku. “Dam si dolu piercing, lebo je to hlupost, treba riesit rasizmus.” Dobre si tu vetu precitaj ako to znie. Privela nahod naraz, nemyslis? Auto sa vysvihlo, prisiel rasisticky clanok a dal si dolu piercing.

2 Likes

Mnoho kriku pre nič.

Sir 0 : 1 arabas :clap: :+1:

Ignorovať ho nemusia, ale myslím, že vyjadrovať sa v rámci slušného správania by mohol zvládnuť každý. Aj keď, ako tak čítam, pre niekoho by to mohol byť nadľudský výkon.

Správný přístup, jen se nemusel před tím tvářit jako že jde o život a že on neustoupí u této obhajoby životního práva ani o píď.

1 Like

S tym plne suhlasim. Dvaja traja clenovia by mali dostat ban, uz som to niekde pisal. To ze mi je niekto nesympaticky, nemam ho rad a nefandim mu neznamena, ze sa tu ma aplikovat tona nadavok nanho a na jeho fanusikov. Snad vykat si tu nebudeme, ale aka taka uroven by tu mohla byt