Hamilton si myslí, že mohol vyhrať: Keď som videl obuté sliky, zovrelo mi žalúdok | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari v Malajzii predviedlo jednu z najhorších strategických chýb v sezóne, Lewis Hamilton zas predviedol jeden zo svojich najlepších výkonov minimálne od prestupu do Scuderie. Po katastrofálnom strategickom rozhodnutí Ferrari v úvode pretekov by to síce nikto nepovedal, ale Lewis to v priebehu jedných pretekov vytiahol zo sedemnásteho miesta so stratou takmer celého kola až na tretie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/246218/hamilton-si-mysli-ze-mohol-vyhrat-ked-som-videl-obute-sliky-zovrelo-mi-zaludok

Srandista Lui .Max bol dnes v inej lige ale je pekne ze sniva dalej :joy:

Tak môže to skúsiť opäť o týždeň. Je možné, že bude mať podobné podmienky…

Nemyslim ze by vyhral. Po skonceni SC sa mu Max a Kimi hned utrhli. Skoncil by rovnako treti. Ale treba uznat ze zajazdil paradne.

1 lajk

Lewis mal po pretekoch určite pozitívne emócie, ale teraz trochu preháňa. Maxov Red Bull a obidva Mercedesy by nepredbehol, ani keby podal najlepší výkon v kariére. Ferrari na to nemá monopost…

Všetko bolo o pneu. Jasneze posledné 3-4 kola keď všetci môžu ísť naplno, tak mal “iba” podobne tempo ako Kimi a Max. Otázka je, ako by to bolo po 20 kolách. Prvý stint, kedy odjazdil 30kol na softoch a na konci stintu mal rovnake tempo ako Max na novších gumách a pričom uviazol v traffic a musel predbiehať, treba uznať, že tempo mal na boj o víťazstvo.

1 lajk

nemal podobne tempo na konci bol o sekundu na kolo pomalsi :smiley: ale ano, boli to len 2-3 kola cize realne je to mala vzorka, uz sa to kazdopadne nedozvieme kedze vo ferrari si zas mysleli, že pojdu proti prudu a zarobia

1 lajk

Na bedni zas omylom, inak ako hyena stylom nic nedokaze…

Spletl sis článek. To není o tobě.

zdá sa mi, že na konci mal Lewis obuté použité softy, preto tak strácal - takže sa už ani nedozvieme, ako by to bolo, keby :slight_smile: možno ostatní mali nové alebo menej zjazdené (ale to sú len domnienky)

Vůbec mi to co píší že Hamilton řekl nedávalo smysl, tak jsem si našel citaci…

“As a team, we ended up taking that soft … and at the end of the pit lane, these two took off their tyre blankets and my heart just sank, because I knew straight away that we were in trouble.“

1 lajk

Problém je, že si to reálne myslí asi len Lui. Asi tak ako si len Lui myslel, že je v boji o titul

1 lajk