Hamilton sa stretol s britským premiérom. Hovorili o reforme školstva | Magazín F1 - F1online.sk

Sir Lewis Hamilton – pretekár, hudobník, módny návrhár, filmový producent a politik? Záber sedemnásobného majstra sveta je skutočne široký, ale označiť ho za politika by bolo príliš, hoci je pravda, že sa tento týždeň objavil na Downing Street 10, aby diskutoval s britským premiérom. Trefnejšie je však označenie filantrop.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203355/hamilton-sa-stretol-s-britskym-premierom-hovorili-o-reforme-skolstva

slovo, ktore hladate je polyhistor.

Mě spíše napadlo jako první slovo cringeworthy…

1 Like

to chces akoze urazit tych skutocny polyhistorov, ked k nim chces pridat lujza? :slight_smile:

a v tom lujzovom projekte podporuju kazde znevyhodnene deti, alebo len tie ktore maju spravnu farbu pleti?

Nevím, jak úspěšný ten Hamiltonův projekt je a jaké konkrétní výsledky může vykázat. Nicméně mě mnohokrát při podobných debatách napadlo, jak my, kteří jsme měli štěstí na řekněme běžné podnětné prostředí v rodině a základní zázemí, které si člověk ani neuvědomuje a bere ho jako samozřejmost často i v raně dospělém věku, občas nahlížíme na ty, kteří tohle od malička nemají. Dá se z toho dostat a mám v okolí kamarádku, která to dokázala, ale vím, jak extrémně těžké to bylo a taky má můj velký obdiv.
Takže za mě ano, přinejmenším to neublíží, a pokud to někomu pomůže, profituje z toho i okolí.

1 Like

Kéž by bylo více takových lidí.
Díky Lewisi. :+1:

4 Likes

… a povedz, ktora je to farba? Ta, ktora ti lezi v zaludku?
Daj…

mne je to uprdele, ale lujzo sa vyjadrovat rasisticky, ze on chce pomahat do f1 ludom tmavej farby
keby beloch z nba zalozil nadaciu a verejne by povedal, ze chce aby viac bielych hralo v nba a jeho nadacia bude podporovat biele deti tak chlapik by to schytal v mediach a bol by z neho minimalne clen kkk, lenze ak farebny povie, ze chce pomahat farebnym tak to ti isti este zacnu vychvalovat

Angláni sú z v haj.le. Dejú sa tam šialené veci kvôli migrantom…starmer oznámil masívne zbrojenie na ktoré nemajú.