Hamilton sa odmieta obliekať ako ostatní jazdci: Nevadia mi ani horúčavy | Magazín F1 - F1online.sk

Trend, ktorý ešte viac spolarizoval tábory fanúšikov a kritikov Lewisa Hamiltona? O obliekaní sedemnásobného majstra sveta si môžete myslieť čokoľvek, ale faktom zostáva, že otvoril cestu ďalším pilotom, aby sa sami prejavili prostredníctvom módy. Aj keď nie každému je to po chuti, asi neprekvapí, že Lewis s tým nemieni skončiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224168/hamilton-sa-odmieta-obliekat-ako-ostatni-jazdci-nevadia-mi-ani-horucavy

Dříve jezdce zajímaly párty, holky a k ním příhodné oblečení. Nejraději bez, ale Hamík si raději hraje na páva.
James Hunt by si nejspíše ukroutil krk.

Hamilton (tak ako mnohi dnesni prefetovani navrhari) si myli modu so zobranim o pozornost cez tragikomicke outfity.

PS: Paradoxne na titulnej fotke clanku je obleceny dobre. :+1:

Paradox: bojuje proti rasizmu podla hesla - ja som ROVNAKÝ ako vy, ale pri kazdej moznej prílezitosti dáva najavo - ja som INÝ ako vy, napr. aj pri móde.

Nejsou to nahodou dvě úplně jiné, oddělené nádoby?

Áno, sú to dve nádoby. Ale urcité psychologickeé spojenie tam existuje. Ak sa ako clovek chcem niekam zaradit, zrovnoprávnit s inou skupinou, a to je jedno aká skupina to je (mozu to byt napr. obyvatelia dediny a ja som sa pristahoval), nemôzem zároven pri kazdej moznej prilezitosti vyhlasovat, ze som iný ako vy vsetci.

Nuz, kazdy sme ini. Ja si urcite v 30tkach na seba nenatiahnem 20kilovy presivak, lebo to tak citim a mam potrebu si ho obliect a ukazat sa aky som iny, lebo mi je prednejsie aby som dolu nemal vareny parok s vajickami a aby som sa nepotil ako posledne prasa. Proti gustu…

Mě je tímto způsobem Ham protivnej, chodí příšerně oblečenej, no co no, jemu je to jedno že mě se to nelíbí a já s tím u něj počítám :smile:

Lui moze v školke detom šaša robit :+1:

Nie je to pre každého, ale ako sme uviedli, Hamilton nie je ani zďaleka prvý extravagantný šampión Formuly 1.

Toto sa v clanku spomina 2x, ale ani raz to nie je rozpisane, ktori boli dalsi. ChatGPT opat v akcii?

Dokonca je to zaklincovane citaciou Hamiltona, ktory tomu v podstate odporuje:

„Ak sa pozrieme na posledných sedemdesiat rokov, na dejiny tohto športu vôbec, ak si dobre pamätám, jazdci vždy prichádzali na okruhy v tímovom oblečení. Nikdy neriešili, čo majú na sebe, jednoducho si obliekli tímové veci, k tomu šortky alebo niečo podobné, a to bolo všetko,“ pokračoval Hamilton.

Hamík za nošení těch úchylných hader nejspíše dostává slušnější peníze z reklamy, než kdyby nosil uniformu. Asi to o ničem jiném nebude.

nech sa oblieka ako chce.

Tak litat cely rok ve firemnich monterkach po svete od zavodu k zavodu, to nemuze byt nic co by nekdo chtel :face_with_diagonal_mouth:

Uz sa ziska smetanka, odbornici na zivot a toho co je spravne a prave pre kazdeho :smiley:

To mi pripomina film. Aj ty si ziadas pozornost ?

To by si mohol napisat o nejakom ceskom ci slovenskom streamerovi, ktory to robi koli lajkom a sledovanosti. No Ham v tej pozicii neni. On ma cisla nahrabane uz davno.
A slovo MODA uz je v tychto rokoch uplne iny pojem, ako kedysi. Staci sa pozriet na syna Willa Smitha… To je sialene.

Ty mas dost :smiley: To su co za debilne keci. V boji proti rasizmu ma nosit co na sebe ? Videl si ako chodia obleceni cernosi ? Ci ma chodit s listom cez vtaka ? Alebo miesto naramkov simbolicke okovy ? :smiley: :smiley: