Hamilton sa obáva o svojho fanúšika Hadjara: Robí mi to starosti | Magazín F1 - F1online.sk

Isack Hadjar sa v budúcej sezóne stane nástupcom Pierra Gaslyho, Alexa Albona, Sergia Péreza, Liama Lawsona a Júkiho Cunodu. Zároveň sa pokúsi byť prvým tímovým kolegom Maxa Verstappena od čias Daniela Ricciarda, ktorý zvedie vyrovnanú partiu s holandským šampiónom. Francúzsky pretekár pôsobil po oznámení noviniek sebavedomo, ale takému Lewisovi Hamiltonovi, ktorý je Hadjarovým veľkým vzorom, robí tento krok starosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223301/hamilton-sa-obava-o-svojho-fanusika-hadjara-robi-mi-to-starosti

Moze si to s nim vymenit.

1 Like

Hadjar nebude ani dvojka, jen nejaky dalsi pilot.

Ach no. Dalsi chudak co bude musiet jazdit neustale so starou specifikaciou a setrit rozpocet pre Maxikove upgrady.

3 Likes

LUi by sa mal obavat o seba.

To snad nie to by si Luimu snad nespravil ked mu Charles naklada pri Maxovi by to bolo na uterak

:grinning:

No určitou naději shledávám v tom, že duo HH definitivně skončilo, ale jinak ano, víme to všichni, akorát někteří dělají, že neví o čem je řeč.

1 Like

Jestli bude příští vůz krám, tak to Emil zabalí a z Hadjara se rázem stane týmová jednička.
Jinak se jedná o zcela nový vůz, který ještě nebude dokonale vyladěný na Emilové potřeby. Takže alespoň pro začátek budou mít oba jezdci téměř rovné podmínky.

“vsetci vieme, co sa stane, ked niekto prestupu do RB” - no co sa stane ked prestupi do RB? Snad nezabudne jazdit a nezacne podavat podpriemerne vysledky… to by bolo velmi zle a bolo by treba prestupit cojaviem, napriklad do Ferrari…

3 Likes

Nech zoberu Lewisa, ten uz nema kde padnut :smiley:

1 Like

Bohuzel o Hama maji obavu jak jeho fanousci, tak i my ostatni :smiling_face_with_tear:

RB ma druheho pilota len preto, že je to v pravidlach, inak by presmerovali všetky zdroje do vyvoja verstappenovho auta a najradsej by ani nemali druhy voz

Tak by to mohli zkusit i ve Ferrari, naslapnuto k tomu maji. :+1:

Prvni H sundali “kravaty” Thajcum a druhy H zas asi sundali Thajci. Boj bude pokracovat, ale jmena ti uz asi moc nereknou. Nebo co na sidlisti vedi vsichni?

Kto je to ten Hamilton,on nech sa obáva skvor o svoje čokoládové pozadie aby ho Taliani nehnali jak kedysi Mussoliniho

ferrari neni schopne postavit ani len konkurencieschopny monopost, čiže tam to ani nema vyznam :smiley:

Najprv sa pytas, kto je to Hamilton a potom tu pises o ciernom pozadi. Dalsi co ma nejake psychicke problemy ? :man_facepalming: Sa to tu mnozi, ako huby po dazdi…