Hamilton sa núkal a bol ochotný obetovať sa pre Leclerca. Ferrari to odmietlo | Magazín F1 - F1online.sk

Z pole position bude v nedeľu štartovať Max Verstappen pred dvojicou jazdcov McLarenu. Charlesovi Leclercovi sa v kvalifikácii podarilo obsadiť len štvrtú priečku, čo komplikuje jeho snahu ovládnuť veľkú cenu. Mohol však štartovať aj vyššie, keby Ferrari využilo ochotného Lewisa Hamiltona. Frédéric Vasseur vysvetlil rozhodnutie tímu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/212958/hamilton-sa-nukal-a-bol-ochotny-obetovat-sa-pre-leclerca-ferrari-to-odmietlo

Kde je stev ? Newska o Hamiltonovi a on tu neni… :see_no_evil:

1 Like

@Nordotor vysvětli mi to, proč to odmítli?

1 Like

Nechápem, Corriere má info, že aby neurazili Hamovu česť a povesť. Ale HAM po Q otočil a hovoril, že prečo by mal dávať tow
image

Vypadá to na klasický italský chaos, Fred by to měl začít krotit tam celý

1 Like

uz tam maju civilnu vojnu a to neni ani po sezone

aky sacrificing?? Normalne ich vypustim naraz, prveho LH, v druhom kole taha LH LEC, na konci rovinky uhne. Drzi sa za nim najviac ako sa len da a v tretom kole taha LEC LH. Nikde nikto nieje obetovany. Ak by sa to takto nedalo zmanazovat, tak proste ideme do boxu po 2 kolach, vymenime gumy a ideme na trat v opacnom garde, kde taha LEC Lujza.

První pokus měl tahat jeden, druhý pokus tahat druhý.
Myslím, že by byli spokojeni všichni. :slight_smile:
Teď jsou akorát všichni nas.raní. :smiley:

2 Likes

Však Leclerc ťahal Hamíka v Q1 aj Q2 a ten bol stále pomalší

Sú dve možnosti.

Buď je Hamilton krivák a otáča, aby bol za peknučkého a iné povedal tímu pred Q a médiám po Q, alebo tím na čele s Fredom sú totálne nekompetentní.

K čomu sa skôr prikláňaš? Lebo v minulosti sme boli svedkami oboch z týchto scenárov. :sweat_smile:

Včera mohol dobre prevedený slipstream dostať Leclerca na PP. :slight_smile:

Z každého niečo. Ferrari sú banda neschopákov ako vždy a HAM vidí, že stráca a dokonca ani vnútri nemá zas takú jasnú podporu u nižších zamestnancov.

Kam to ten Lewis vlez, tak snad si spravi chut a ziska par bodu :checkered_flag:

zaujimave,ze dnesna talianska tlac pise o hamiltonovi nieco uplne ine,

skuste si pozriet gazetta dela sport it

Hamilton si to prehodnotil: „Leclercov prúd vzduchu? Nikdy v kariére som to neurobil. Zničilo by mi to kvalifikáciu.“

Však píše čo som poslal. Čo riešia tu, tak HAM piatok povedal, že kľudne zákryt poskytne lebo vie, že má penalizáciu 5 miest

obe moznosti su vysoko pravdepodobne, dohromady

Hamiltonove rozhovory maju nulovu vypovednu hodnotu, on nedal snad ani jeden uprimny rozhovor v kariere cize to netreba brat vazne co povie mediam

2 Likes

Protože dostal infarkt když na něj HAM vyskočil z lednice když si šel pro lahváče. :rofl:

Cosiiii on este pivo nemoze… by mu mama dala :speak_no_evil: