Hamilton sa napil z Ricciardovej topánky. Porušil bezpečnostné opatrenia? | F1online.sk

„Pre mňa ako riaditeľa pretekov je podľa mňa nevhodné odpovedať na takúto otázku, keďže nie som zdravotnícky expert,“ odpovedal Austrálčan. „FIA a Formula 1 budú pokračovať v tom, čo robia celú sezónu, teda v príprave takých opatrení, ktoré umožňujú pokračovať v pretekárskom športe.“

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15186/hamilton-sa-napil-z-ricciardovej-topanky-porusil-bezpecnostne-opatrenia

Striktně vzato je to inteligence na úrovni klubu Techtle Metle. Asi si to v té rozjařené atmosféře kluci neuvědomili.

A jinak: shoey je nechutnost. Zrovna tohle by si Daniel mohl odpustit.

1 lajk

Ja tiež nechápem čo to za hlúposť musí ricciardo stále ukazovať 31 ročný chlap a správanie teenagera. Prvýkrát to bolo možno pre niekoho smiešne teraz to už presahuje zdravý úsudok.

2 lajkov

Ďalší čo všetko vie všetko videl. Uz ani trochu zábavy nemože nik mať? Čo si ministrant taký svetý?

A čo si si týmto komentom dokázal?

1 lajk

Nic proti zábavě, ale toto je trochu mimo. Jednou je to dejme tomu spontánní a člověk to vezme, ale udělat si z toho zvyk… Zrovna z tohohle…

1 lajk

mozno toto:

Asi som sa ťa tvrdo dotkol na duši všakže? Čo to má spoločné s touto témou? Možno by bolo lepšie keby ste taký zostali na starom webe tam zapadnete dokonale.

1 lajk

ked uz poucujes tak sa nauc gramatiku.

tradicne nic.

ono to zvyk uz je. a stoji to zato :smiley:

1 lajk

Hahaha nevie čo tak použije argument gramatika aj napriek tomu že gramaticky správne nenapísal jednu vetu.

HAM jede na vlně " zkusit se má všechno " ale do toho bych nešel fuj…pozor je to influencer.

Neviem to presne, nie som žiaden hygienik, ale zas ťažko povedať, či to treba s tými opatreniami tak hrotiť a riešiť každú hlúposť… zvlášť keď tí jazdci sú naozaj pravidelne testovaní.

A že je to nechutné? - No to asi je. :smiley: Ale práve v tom je to čaro!

:+1:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (to je těch cca 15 znaků)