Hamilton sa na galavečeri pustil do FIA, cenu prenechal fanúšikovi a odišiel | Magazín F1 - F1online.sk

Sorry, ale když ti Pepa s Karlem v hospodě budou říkat o F1, tak to má stejnou hodnotu, jako s Koštěm, Gondíkem atd.

Dej tomu šanci. :slight_smile:

Pozor, ono to tu je ešte aj miestny hrdina :muscle:t4:, čo vybavuje bany, ktoré však NIKDY neboli! :rofl: Asi rovnako, ako jeho vedomosti o fungovaní FIA, alebo toho, prečo je deň a noc :rofl:

Možno si stými banmi fňukal nad niekým iným, ktovie, kto všetko si tu z teba robí srandu a ty sa urážaš ako kapitán Danko po tom, čo mu pustia jeho live prejav bez papiera :rofl: (pointu príspevkov máte rovnako vypovedajúcu, ty FIA ako krajina… :man_facepalming:t6: )

• a on ide spomínať IQ, keď nedokáže prečítať text - pochopiť - a v jeho prípade radšej nič nepísať. Neverím, že sa budeš tváriť trápne ani na druhý raz, pretože ten text asi fakt nepochopíš. Ak máš doma psíka, skús sa jeho opýtať. Ten by to mal zvládnuť, ty “samozvaný odborník na všetko”.

A snažíš sa používať sarkazmus, ale sám ho nepochopíš (dôkaz o tom nižšom kvociente, keď už spomínaš to IQ). S tebou musí byť aj v skutočnosti sranda, nie len v online priestore, kde si fakt na smiech :rofl: :rofl: :rofl:

A k téme - Hamilton to spravil najlepšie, ako mohol. Všetky filcky a rasistov ako ty poriadne naštartoval. Nízke pudy, ale rozhodne vysoké IQ, či? :+1:t6:

A čakám na vybavenie banu za tieto príspevky. Určite si nad nimi preplakal hodiny, tak nech ti má kto utrieť soplík. Potom ťa budem informovať, keď ti to už konečne s tým zablokovaním vyjde, dobre? A už neplačkaj a choď sa hrať s niekým, kto si z teba nerobí srandu. To sú skutoční priatelia :couplekiss_man_man:

1 Like

Musím uznat, že jsi měl pravdu. Bylo to opravdu špatné.
Ztracených 50 minut. :slight_smile:

Ale Gondíkovi bych prostor dal. :slight_smile:

Christian Horner: “I very much enjoyed Sebastian’s winning years.” "I mean, Mark got a bit grumpy on occasions. But what Sebastian achieved was outstanding

Ty bys taky dával prostor všem :grinning: až na Andrettiho

Má místa dost, kde by potřebovali nějaký kačky… :slight_smile:
Williams, Haas, Alpine…

Ale proč by je sypal do týmů, kteří se sluni v F1 a je jim jedno, ze končí poslední nebo se x sezon pohybují od 6 do 4 místa?

Může se stát majítelem.

Nikdo z jmenovaných to neprodá

Natočil jsem ti video.

nerepda pretoze Andretti neponukol dostatocne atraktivnu sumu. podla Forbes je williams najlacenjsi - cca 725 milionov. co je podla mna momentalne hlboko podhodnotene. A to plati dvojnasobne ked kupujuci by boli styria a predavat nemusi nikto.
600 - vstupny poplatok
200 - vybudovanie stajne. k tomu nejakych 5 az 10x rocny vynos - tu sa to urcuje velmi tazko, pretoze to plne zavisi od ocakavania majitela. napr Wolff raz spominal, ze tim F1 dava mercedesu marketingovu protihodnotu v miliardach.
K tomu priratam 50% prirazku aby presvedcili sucasneho majitela to predat…
Mne to vychadza, ze ak by Andretti chcel kupit Williams tak by musel prist s ponukou niekde okolo 1.2 - 1.5 miliardy.

Měl by ses trochu účast, než budeš točit videa

No a to je úplně mimo, to už je lepší přijít se svým týmem

presne rovnako zmysla Andretti a vsetci v klube vedia, ze z toho mozu vytrieskat viac.

Mas stale ten isty styl pisania, stale pouzivas tych istych smajlikov.

Si skrachovany jedinec, ktory tu chodi uz minimalne 2 roky pod roznymi nickmi, lebo ta tu pravidelne banuju. Teraz si si uz aj dal sukromny profil, nech nevieme, ako je stary ucet.

Rovnako ako pod tvojimi smurfami, vzdy si isiel po mne a volal ma rovnakymi posmeskami, samozvany odbornik, Danko atd. Narozdiel od teba nemam v hlave nakakane. Sup sup na druhy ucet a cav, posledna reakcia na teba.

2 Likes

Och, o inteligencii dookola píše “plucky”? Hmmm, nejak to sedí na teba (stačí už len v tomto vlákne, čo si začal písať ty), ty miestny hrdina :slight_smile:
Takže vyzerá to tak, že máš viacero obdivovateľov svojich (ne)vedomostí. Len tak ďalej. Aj iní si na tom budujú kariéru a potom sú v určitých skupinách ľudí považovaní za … (radšej autocenzúra, aby ma nevymazali na pokyn miestneho hrdinu) :rofl:

“ktory tu chodi uz minimalne 2 roky pod roznymi nickmi, lebo ta tu pravidelne banuju.” - ja som NEDOSTAL jediný ban, zatiaľ! Ale ak je to tvoje celoživotné poslanie, tak len vybavuj, vybavuj. Tvoj život to určite obohatí rovnako, ako tvoje príspevky túto stránku :tipping_hand_man:t4:

“Teraz si si uz aj dal sukromny profil, nech nevieme, ako je stary ucet.” - to sa dá dať? Ani som nevedel, ale ďakujem za info.

“Narozdiel od teba nemam v hlave nakakane.” - no vidíš, toto by bolo tiež pre admina zaujímavé, hlavne ak by si prečítal celú konverzáciu bez toho, aby nezabudol na to, čo je v pravidlách fóra napísané :wink:

“Sup sup na druhy ucet a cav, posledna reakcia na teba.” - to píšeš každému, koho si teda úspešne zabanoval? Kiež by si bol rovnako úspešný aj v niečom inom. Ja ťa poznám len tu z fóra a len z tohto nicku (žiadny iný som tu nemal, aj keď tomu nemusíš veriť, svoje presvedčenie tiež má iba určitá skupina ľudí - áno, Danko style)

Ale tak či tak, tvoje opísanie fungovania FIA baví stále. :rofl: A to, že si antifanúšik Hamiltona a dokonca RASISTA len dokresľuje obraz o tebe.

Pre ADMINa - ak budeš mať čas prečítať si celú konverzáciu, tak verím v posúdenie, že štýl písania tohto “uplakánka” (aj v jeho archíve) je viac v rozpore s vašimi podmienkami písania v diskusiách, ako ten môj štýl (čítal som ich). Ale nenahnevám sa ani na BAN, pokiaľ mi ho v rámci “porušenia vašich podmienok” vysvetlíte. Ďakujem :wink: