Hamilton sa koncentruje na auto, nie na kritikov | Magazín F1 - F1online.sk

Príchod Lewisa Hamiltona do Ferrari pripomínal rozprávku, ktorá sa však veľmi rýchlo zmenila na drámu. Výsledky sedemnásobného šampióna nezodpovedajú veľkolepému privítaniu v Maranelle, ktoré sme mohli sledovať v januári, čo sa neobišlo bez kritiky. Hamilton sa však ňou nenechá rozhodiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197239/hamilton-sa-koncentruje-na-auto-nie-na-kritikov

… má pravdu, krutú, ale pravdu :persevere:

Vyhovorky, nepoviem ked sa vrati po troch sezonach ako Schumacher a po dost velkej zmene, ale Hamilton len pozna pneu, pozna vsetko aj na volante, som zvedavy co sa najde nabuduce

Mne je úplne jedno, čo LH vymyslí a urobí, pre mňa je dôležité, aby Ferrari bolo v predu a bralo maximálny počet bodov …

1 Like

Kdyz auto netahne je to tezky, LEC na tom neni o moc lip, rozhodne jsem od auta cekal vic, misto toho prisel propad, to je dukaz ze stat se muze cokoliv.

lewis ma stastie v tom, ze kym straca na leclerca tak auto neni tak dobre, ze by leclerc bral nejake obrovske body… snad sa zlepsi auto a lewis uz bude vtedy na urovni leclerca alebo tesne za nim, pripadne pred nim

Uroven Lewise stoupa s autem, tak jako u vsech. To ze ma LEC o par bodu vic je Ferrari k hounu, ten si muze tak maximalne na chvili pohonit ego a pozvednout sebevedomi.

Úprimne naživo to vypadá lepšie ako rendery.

Xdd toto ma zabilo

1 Like

vyzera to ako ked si kupis spotrebice do kuchyne a nedas dole ochranne folie.

2 Likes

Ako keby si z Lega spojil dve rozne auta. Otras. :face_vomiting:

Jedine specialne livery za posledne roky co Ferrari fakt trafilo (a malo si ho nechat ako standardne livery) je Vegas 23. Ta biela a cervena spolu, specialne biele zadne kridlo, cista nadhera. :slight_smile:

1 Like

Toto bola nádhera, ale sponzori by asi neboli nadšený. Jedine to nechať a hodiť tam klasické logá sponzorov

jak jako stoupa s autem, vsak auto je take ake je a pilot ide hadam najrychlejsie ako dokaze, uroven auta zalezi od toho ake je v porovnani s konkurenciou, akoze keby ma mclaren o sekundu pomalsie auto tak lewis lepsie jazdi lebo uroven ferrari by bola v porovnani s konkurenciou inde? nechapem uprimne tejto logike

Zamotal ses do toho, proste mistr musi mit nejlepsi auto, nejen Lewis.