Hamilton sa hnevá sám na seba: Tím si zaslúžil viac, možno mu to prinesie Kimi | Magazín F1 - F1online.sk

Po kvalifikácii v Monze bolo v padoku viacero jazdcov, ktorí neboli spokojní so svojím výkonom. Okrem Landa Norrisa a Maxa Verstappena aj Lewis Hamilton, ktorý vraj priam zúril z toho, že nezískal pole position, hoci ju mal na dosah.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169755/hamilton-sa-hneva-sam-na-seba-tim-si-zasluzil-viac-mozno-mu-to-prinesie-kimi

@Admin pracu
15znakov

Z toho krátkeho záberu bol vidieť chaos pred Parabolicou. Bol tam Perez, ktorý zavadzal a ktorý púšťal Maxa. Lewis musel čakať kým prejde Max okolo neho, Georga a Pereza a George si tam určite tiež nechával priestor na svoje kolo…nie úplne ideálna príprava pneu pred posledným kolom. Ani sa nedivím, že v prvom sektore hneď stratil…

Startuje před Emilem, takže i Hamík odvedl úžasnou práci.

Hamilton nevyhovaraj sa

Kde sa vyhovára prezraď mi prosím ť… Lebo ja som čítal celý článok a nenašiel som nič

3 Likes

Toto povie iba blbec ktory si ani neprecita clanok a hned ide komentovat- heitovat.
Na výhovorky v Monze nebol priestor. “Nemôžem z toho viniť nikoho iného, len seba. Je to…” chvíľu hľadal slová. “Kvalifikácia je už istú dobu mojou slabinou, nedokážem to vyriešiť. Budem sa snažiť.”

Emil si s Hamem chce zopakovat Monzu 21

Nebylo by to špatný. :slight_smile:
Vlastně by to bylo super…

Voláš sa blbec to vieme…ak si nepochopil načo narážam tak tvoj mozoček to nevie spracovať…Hamík plače ako keby niečo nepokazil tak skončí prví a pod.dristy

To je tvoje prave meno ? Potom sa necudujem ze ti to ten mozocek nestiha

Si piš, že Hamík Emilovi nedaruje ani milimetr dráhy a vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby v prvním esíčku byli oba původci safety caru.

Klidně ať si zopakují i Silverstone.

Na mňa nepiš a daj si pauzu