Hamilton sa dočká obrovskej pocty. V Maranelle bude môcť bývať v dome Enza Ferrariho | Magazín F1 - F1online.sk

Príchod Lewisa Hamiltona do Ferrari bude dôležitou udalosťou nielen pre samotného Hamiltona, ale aj pre Scuderiu. Sedemnásobný šampión bude mať výsadu, akú mal naposledy len legendárny Michael Schumacher. Ferrari mu uvoľní dom Enza Ferrariho uprostred okruhu vo Fiorane.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179414/hamilton-sa-docka-obrovskej-pocty-v-maranelle-bude-moct-byvat-v-dome-enza-ferrariho

To ten Lewis moze jazdit dalsi rok v podstate aj uplnu tuzku, prestiz a zarobene uz ma

1 Like

nech byva aj na vrchnom poschodi Sikmej veze v Pise, mne je to uplne jedno, len nech vyhrava/ju zavody.

1 Like

on tu tuzku v podsate jazdi uz teraz

2 Likes

O tom je zakazane pisat :smile:

Ještě ani neoblékl červenou kombinézu a už mu leží u nohou. :slight_smile:
Goat. :goat: :goat:

aha, to som nevedel. v tom pripade som nic povedal :smile:

1 Like

Colapintovi zobe z ruky :slightly_smiling_face:

1 Like

:thinking:
image

Koláč s Hamíkem na kolech? Hamík bez helmy…

Počítám že Ham tam nahoře na něj čekal :grinning:

Starý Enzo sa v hrobe obracia že jeho druhov triedne auto bude šoferovať mulat rasista treťotriedni pilot pokrytec a Brit,chudák ani po smrti to nemá lahke

1 Like

Super!!! Legenda v dome legendy. Tak sa tvorí história.

1 Like

Jednoducho bolo to uvádzané preto aby mal Lewis kľud a nikto ho neobťažoval z novinárov. Ten dom je vnútri Maranella a mal by pokoj.

3 Likes

Vcera bol na CT pekny dokument o Havlovi (Tady Havel, slyšíte mě?).
Su ludia, ktori v zivote - a aj po nom - dokazu nechat stopu, ktora je hodna podnietit dobro a ciny aj v inych ludoch (ze to ma zmysel) a tu stopu vlastne nasledovat!
No a potom su ludia, ktori zanechaju toto… a to nechces nasledovat a smrdi to ako… a lepi sa to na topanky a je to hnede a pritahuje to muchy a podobnu haved - tvoj prispevok

2 Likes

Vies to aj lepsie

Veru tak. Budem tvrdší. Hnoj môže vyprodukovať zase len hnoj…

1 Like

Perez sa vie predat aby mohol jazdit, ale este sa ma co ucit od Hamiltona :slight_smile: 7 nasobny majster sveta, co uz tri roky nic nejazdi, stale len narieka, tento rok uz dostava naklad aj od Russella a dostal sa k dvom haluznym vitaztvam takto krasne oblbol Ferrari :smiley:

Po tom, co vyhodili Raikkonena na to, aby ho za par rokov museli zobrat naspat som si myslel, ze vacsiu haluz uz Ferrari nevyplodi, ale podarilo sa…

2 Likes

Pri tvojom pravopise,sa vlastne ani nečudujem,tým nenávistným výplodom.

Len MERC sa tiež nechová k odchádzajúcej legende s rešpektom.

1 Like